Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει εντάσεις στη δουλειά με αφορμή τις επιδόσεις σου) θα είναι η παρέα οικιών προσώπων, προτίμησε να κάνεις κάτι ήσυχο απόψε το βράδυ. Ποτέ άλλωστε δεν χρειαζόσουν κάτι περισσότερο από δύο καλούς φίλους και ένα γευστικό κρασί για να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι μια από τις σπάνιες συγκυρίες που δεν χρειάζεται να ιδρώσεις να εξηγήσεις με λόγια ή μ' επιχειρήματα τις πράξεις σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου άφοβα τις επόμενες μέρες. Δεν θα πέσεις έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Με τα επικοινωνιακά σου ατού στα ύψη και μια βαθιά εσωτερική ανάγκη να μην στέκεσαι στις αμφιβολίες σου άλλο πια, αλλά να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα με συνεργάτες ή/και φίλους, μίλα - τσακώσου - εκφράσου άφοβα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αποπνέεις αέρα υπεροχής και επικοινωνιακό δυναμισμό ισχύος ατμοηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ. Συνεπώς γιατί δεν επιδιώκεις να κάνεις τώρα συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον; Ε; Ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν... Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μέρες σαν τη σημερινή θα αντάλλασες άνετα μερικά από τα ακριβότερα υπάρχοντά σου για να επιστρέψει λίγο πάθος και έξαψη στις ερωτικές σου σχέσεις και να μην αναλώνεσαι σε ημίμετρα πρόσκαιρης ικανοποίησης. Αδιέξοδο να το πω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που ξυπνάς και λες: «Πάλι καλά που υπάρχει και η δουλειά και το μυαλό μου δεν τριγυρίζει σε ανθρώπους που δεν άξιζαν τον κόπο!». Τώρα αν τυχαίνει να μην εργάζεσαι σήμερα, τι να σου πω; Κάνε τα οικιακά στη χειρότερη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Παραδοσιακό Αστρολογικό Εγχειρίδιο, τόμος 1, παράγραφος 10, εδάφιο 24: «Οι Αιγόκεροι ακόμη και αν νιώθουν παραμελημένοι/ες δεν θα γκρινιάξουν – προτιμούν να δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους με τη σιωπή ή την απόσταση». Σήμερα επιτρέπετε να κάνεις μια εξαίρεση. Βγάλʼ τα από μέσα σου επιτέλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μην απορείς από που αντλείς τόσες δυνάμεις και καταφέρνεις όχι μόνο να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να δίνεις το περίσσευμα των αντοχών σου υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με όποιο τρόπο μπορείς όσους/ες θεωρείς οικείους/ες σου. Είδες που αν θες όλα τα μπορείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, αόρατες φοβίες σε γραπώνουν. Στο παρελθόν ενστικτωδώς στρεφόσουν σε ένα/μια σύντροφο για να δυναμώσεις. Όμως τώρα ούτε αυτό φαίνεται να αρκεί. Όλα σε σπρώχνουν να μάθεις πώς να μπαίνεις μόνος/η στα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου, σε αναζήτηση του διακόπτη που ανοίγει το φως.