Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αέρας, οξυγόνο, απόσταση... Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όταν λαχταράς να τελειώσει η εβδομάδα, λες και περνάς κάθε μέρα στη δουλειά το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ναι, το λένε κορεσμό!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τι είναι η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει Θεός; Αν χρησιμοποιήσεις σήμερα αυτές τις ερωτήσεις σαν ατάκες φλερτ έχει καλώς. Αν όμως φιλοσοφείς στο κενό μην απορείς για τα βλέμματα συμπόνιας που θα δεχτείς...,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι τιτάνια. Η ψυχή σου είναι νηστική και το μόνο που θα γεμίσει τα κενά της είναι η αγάπη. Αχ, η αγάπη... Ωραία, πήρες τη δόση μελαγχολίας που είχες ανάγκη. Τώρα σήκω να ετοιμαστείς για το γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όταν κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Μην αγγίζετε, δαγκώνω» σημαίνει ότι: 1) έχεις πολλά νεύρα με τα πάντα εκεί έξω (το χάος που επικρατεί στους δρόμους, τον άπλυτο διπλανό σου στο μετρό, τους συναδέλφους σου που κουτσομπολεύουν αντί να δουλεύουν κοκ), 2) όντως δαγκώνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή όλος ο κόσμος μαζί με τα προβλήματα, τα διλήμματα, τις απαιτήσεις και τα άγχη του πρέπει να αποκλειστεί – να είναι έξω από το κεφάλι σου. Βρες τον τρόπο να το πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές μέρες (κι σήμερα είναι μια απ' αυτές) μένεις ν' αναρωτιέσαι αν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να εξηγείς σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τον τρόπο που βλέπεις εσύ τη ζωή - τα μυαλά τους έχουν μείνει ερμητικά κλειστά, κι αυτό σε κάνει να νιώθεις τόσο μόνος/η...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ίσως σήμερα αισθανθείς πως γίνεσαι ελαστικός/η σε σημείο κατάργησης της προσωπικότητας σου για να γλιτώσεις από ανούσιες διαμάχες στον εργασιακό χώρο ή για να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που ο/η άλλος/η σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν μπορείς. Για ποιους λόγους φοβάσαι να αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω. Ξέρω όμως πως αν δεν κοιτάξεις σοβαρά μέσα σου να τους αντιμετωπίσεις, έχεις μεγάλο θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Άλλες μέρες αισθάνεσαι πως έχεις τόση δύναμη στα χέρια σου που μπορείς μονοκοντυλιά να σβήσεις το παρελθόν σου και να αλλάξεις τη ζωή σου σε χρόνο dt. Κι άλλες, σαν τη σημερινή, που αισθάνεσαι πως κάθε στιγμή που αναπνέεις απορρίπτεις άπειρα ενδεχόμενα και μαζί όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσες να ζήσεις αν μπορούσες να επιλέξεις τι σου αρέσει τελικά να κάνεις. Ρίξʼ το στην τέχνη αν σε βοηθάει, που λέει κι ένας φίλος σ' αυτές τις περιπτώσεις...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα φρόντισε να οριοθετήσεις το χώρο σου και κράτα αποστάσεις από συναδέλφους ή/και συγγενείς, γιατί όποιος/α σε φέρει εκτός εαυτού πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα λευκό καρχαρία απέναντι του/της, αντί για το γοητευτικό χρυσόψαρο που υποδύεσαι κάθε μέρα. Λένε πως αν φέρεις έναν/μια Ιχθύ εκτός εαυτού τρομάζει και ο Θεός. Δεν θέλω να το δω (ξανά…).