Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Να τα και τα διλλήματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου και από του πουθενά σκάει πρόταση για βραδινή έξοδο (ή μεσημεριανή ή whatever) από κάποιον/α που πολύ σε ενδιαφέρει να βγεις μαζί του/της αλλά στο παρελθόν έκανε όλες τις πιθανές γκάφες για να σε απομακρύνει. Τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Η δημοφιλέστερη απάντηση θα είναι η σωστή να το ξέρεις (σιγά μην βγάλω το πόρισμα μόνος μου)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που εδώ και καιρό σιγοβράζει, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να κυνηγήσεις μια συνάντηση που θα σε φέρει στο επόμενο βήμα. Κατά τα άλλα το μυαλό σου μάλλον έχει αυτονομηθεί και κάνει τα δικά του για τις επόμενες μέρες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Να ζούμε μόνο για να λέμε ότι ζούμε είναι μια σχεδόν υβριστική φράση για έναν/μια Ζυγό. Σήμερα απέδειξε στον εαυτό σου ότι δεν έχεις ξεχάσει πώς να ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά (και δεν περιλαμβάνουν ντε και καλά έναν/μια σύντροφο/εραστή).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως τις μέρες αυτές για παράδειγμα, προτιμάς να κρατήσεις τις αποστάσεις από τη εξωτερική πραγματικότητα που σε ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή με κοντινούς σου ανθρώπους. Εκτός κι αν τους παρασύρει κι εκείνους νʼ ακολουθήσουν τις ταχύτητες σου… Χμ, κι αυτό δεν ακούγεται άσχημο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όταν οι άλλοι/ες κοιμούνται οι Τοξότες ονειρεύονται. Ναι, μπορεί οι καθυστερήσεις, η ρεαλιστική πραγματικότητα, τα λόγια των ανθρώπων γύρω σου να μοιάζουν αποτρεπτικά μέρες σαν τη σημερινή, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς πως τα όνειρα του σήμερα θα είναι η αυριανή σου πραγματικότητα. Ό,τι κι αν ακούς ή σου λένε, μην συμβιβάζεσαι! Πιθανόν σήμερα θα βρεθούν πολλοί/ες που θα σου το ζητήσουν ή θα το υπονοήσουν...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν και αυτό που θα έκανε απόλυτα ευτυχή σήμερα θα ήταν να μην έχεις ούτε μια επαγγελματική υποχρέωση και να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε εξόδους, φίλους/ες και διασκέδαση, σε έχει πιάσει ήδη μια τόσο μεγάλη ανασφάλεια καθώς βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει πολύ επικίνδυνα... Και αυτό αρκεί για να οδηγήσει το άγχος σου για ορειβασία στον Όλυμπο. Και καθόλου δεν δυσκολεύεται το ρημάδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι επόμενες μέρες μιλάνε για ενδοσκόπηση και ταμείο στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των τελευταίων μηνών. Και ναι, επιτέλους έχεις την αίσθηση πως είναι κοντά σου μόνο όσοι/ες χρειάζεσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα που οι αναδρομές στο ερωτικό σου παρελθόν ελλοχεύουν πίσω από κάθε γωνία, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναβιώνει όλες τις στιγμές που έψαχνε ένα λόγο στοργής για να πιαστεί ή μια ένδειξη πως υπήρχε ακόμη η ελπίδα. Κάποιοι/ες Ιχθύες θα τσαντιστούν σε σημείο αυτοτιμωρίας για τις επιλογές που έκαναν κάποτε, κάποιοι/ες άλλοι/ες θα μελαγχολήσουν. And life goes on and on and on…