Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αυτή είναι η κοπέλα που έχασε την ζωή της στην Κόρινθο - Είχε νικήσει τη λευχαιμία - Είμαι γεμάτη αίματα, τα τελευταία λόγια της

Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο. Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει.

Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τη δική της εξαιρετικά δύσκολη πολύχρονη μάχη και είχε νικήσει το θάνατο. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι. Πολύ περισσότερο που η σφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια "τρελλή πορεία" και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της... Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Τα τεράστια φωτεινά μάτια της Κατερίνας δεν θα λάμπουν πια. Για τους γονείς της, τα αδέλφια της ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τα δάκρυα τους δεν σταματούν να κυλούν. Το χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια.

Η 25χρονη εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από σφαίρα που δέχθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς που το βράδυ της Παρασκευής λήστεψαν ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.

Μετά τη ληστεία ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς και εν συνεχεία στο ύψος των Ισθμίων, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών η κοπέλα βρέθηκε στη μέση και χτυπήθηκε θανάσιμα από σφαίρα.

Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα, είπε σε φιλικό της πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο, λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε. Η άτυχη 26χρονη βρέθηκε στην μέση πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα ίσθμια Κορινθίας. Μία από τις σφαίρες των καλάσνικοφ των κακοποιών την χτύπησε θανάσιμα.

Το φιλικό πρόσωπο της άτυχης 25χρονης έσπευσε να βοήθεια αλλά ήταν ήδη αργά.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Η βολίδα που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 26χρονης έχει βληθεί από πολεμικό τουφέκι τύπου καλάσνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών, που λήστεψαν ταβέρνα το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών.

Το ανακοίνωσε η αστυνομία, που εξακολουθεί να αναζητά τους τρεις, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κακοποιούς, που στην ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς μετά τη ληστεία, τραυμάτισαν θανάσιμα την κοπέλα, που έτυχε να περνά από το σημείο.

Star.gr
Zougla.gr