Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Διήμερο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Την Παρασκευή 22/3 και το Σάββατο 23/3 διοργανώθηκε το Διήμερο Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ της Τοπικής Οργάνωσης Άργους – Μυκηνών στον πολιτισμικό χώρο του ωδείου «Δίεση».

 
Η πρώτη προσπάθεια επικοινωνίας μας με την τοπική κοινωνία στέφθηκε με επιτυχία και ευχαριστούμε θερμά το νέο κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του. Κατόπιν των ομιλιών για θέματα που μας αφορούν όλους όπως είναι η ανεργία, η μετανάστευση, η παραγωγική ανασυγκρότηση, ο ρατσισμός, η δημοκρατία και ο φασισμός ακολούθησε ένας γόνιμος και παραγωγικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Είναι ενθαρρυντικό πως στις συζητήσεις έλαβαν μέρος και εξέφρασαν τη γνώμη τους όλοι οι συμμετέχοντες και κυρίως οι νεολαίοι που παρευρίσκονταν. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας, ακούστηκαν προτάσεις, προτάθηκαν τρόποι δράσης. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε τις ιδέες που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια του Διημέρου.
Είμαστε μια γενιά που όταν της δίνονται τα κατάλληλα ερεθίσματα, αποδεικνύεται πως έχουμε λόγο και τον εκφράζουμε δυνατά. Κόντρα στις επιταγές της κυβέρνησης και της Τρόικας, θα μείνουμε εδώ και θα παλέψουμε για τον τόπο μας, την πατρίδα μας, το μέλλον μας, για μια καλύτερη, πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη κοινωνία για όλους μας.

Εμείς θα μείνουμε, αυτοί θα φύγουν!



Νέοι & Νέες ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Τ.Ο. Άργους –Μυκηνών