Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ο πολύς κόσμος και η παράλογη φασαρία είναι οι κύριες αιτίες για έναν ολοήμερο πονοκέφαλο. Αν στη δουλειά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον διάλεξε να περάσεις το απόγευμα σου με κάποιον/α που σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί του/της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ' αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ο εγκεφαλικός κινητήρας κινείται με τη ρεζέρβα σήμερα όποτε μην ζορίζεσαι να τα προλάβεις όλα στους συνηθισμένους σου χρόνους! Το μόνο που κάνεις είναι καις πιο γρήγορα όση βενζίνη έχει μείνει στο ντεπόζιτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το έξτρα χρήμα μοιάζει τον τελευταίο καιρό με το Τέρας του Λόχνες. Πολλοί γύρω σου διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως υπάρχει αλλά εσύ δεν έχεις δει ούτε την άκρη της ουράς του. Και όλο ψάχνεις και ψάχνεις… Πάντως σήμερα είναι καλή μέρα για κυνήγι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, η είναι ωραία να βυθίζεσαι πάλι σʼ αυτή τη θανατηφόρα γοητευτική εγωπάθεια σου. Ναι, γίνεται όλο και πιο δύσκολο τελευταία. Απόλαυσε το λοιπόν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου... Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπες μέσα στο γραφείο με χαμόγελο, καλημέρισε τους συναδέλφους σου έναν – έναν, γίνε λιγότερο επικριτικός/η και περισσότερο διπλωμάτης. Μην ανησυχείς. Δεν θα τσαλακωθεί η εικόνα σου ούτε θα χάσεις την υπόληψη σου με ένα χαμόγελο παραπάνω. Ίσως εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.