Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κόκκινο: 10 τρόποι να φορέσεις το πιο hot χρώμα της άνοιξης


Κόκκινο: 10 τρόποι να φορέσεις το πιο hot χρώμα της άνοιξης
Το χρώμα του πάθους, της ενέργειας, της δύναμης και του έρωτα γίνεται την φετινή σεζόν αυτό που μετατρέψει κάθε σου εμφάνιση σε fashion statement.

#1 Ankle boots

Πόνταρε στην αγορά κόκκινων ankle boots για να δημιουργήσεις super trendy εμφανίσεις χειμώνα-καλοκαίρι. Ιδανικά επέλεξε την φλατ εκδοχή τους και συνδύασέ τα με μαύρο skinny τζιν, ένα λευκό t-shirt και το leather jacket σου.
#2 Bold αξεσουάρ

Ένα backpack σε έντονο κόκκινο χρώμα, μια δερμάτινη oversized τσάντα ή ένα clutch στην πιο hot απόχρωση της σεζόν θα χαρίσει έξτρα πόντους στυλ ακόμη και στο πιο casual σύνολό σου. Κόκκινα αξεσουάρ ταιριάζουν τέλεια με τζιν κομμάτια αλλά μπορούν να δώσουν νεανικό αέρα και σε ένα total black outfit.
#3 Το blazer

Τόλμησε να ξεφύγεις λίγο από το κλασσικό μαύρο σακάκι και επένδυσε σε ένα oversized κόκκινο κομμάτι με έμφαση στους ώμους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το συγκεκριμένο ρούχο θα σου χαρίσει απαράμιλλο στυλ όπως και αν το συνδυάσεις.
#4 Little Red Dress

Ξέχνα το μικρό μαύρο φόρεμα και κάνε την ανατροπή επιλέγοντας ένα αισθησιακό κατακόκκινο φόρεμα! Αν ο καιρός δεν σου επιτρέπει να μην φορέσεις καλσόν, ένα μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα ψηλοτάκουνα booties θα σου χαρίσουν στο λεπτό έξτρα πόντους ύψους.
#5 Πένσιλ φούστα

Μια πένσιλ φούστα είναι must have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τόνισε τις θηλυκές σου καμπύλες με τον πιο sexy τρόπο, επιλέγοντας την κόκκινη εκδοχή της πένσιλ φούστας και συνδυάζοντάς την με μαύρες ή κόκκινες μυτερές γόβες.
#6 Red leather

Όταν η δερμάτινη φούστα ή το δερμάτινο παντελόνι γίνονται… κόκκινα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Συνδύασε το hot δερμάτινο κομμάτι σου στις αποχρώσεις του κόκκινου με ένα μαύρο t-shirt και μαύρη oversized τσάντα και κλέψε τις εντυπώσεις.
#7 Ολόσωμη φόρμα

Για τις επίσημες εξόδους σου, πόνταρε σε μια εντυπωσιακή κόκκινη ολόσωμη φόρμα που θα σου λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τίποτα παραπάνω από το μακιγιάζ και το χτένισμά σου, αφού τα αξεσουάρ είναι περιττά για ένα τόσο glamorous κομμάτι.
#8 Κόκκινο παντελόνι

Είτε επιλέξεις skinny παντελόνι είτε loose παντελόνα, είσαι safe για όλες τις ώρες. Για μια casual εμφάνιση συνδύασε το super trendy κομμάτι με ένα λευκό τοπ ενώ για την βραδινή σου έξοδο είναι ιδανικό το λευκό πουκάμισο.
#9 Slippers

Ένα ζευγάρι κατακόκκινα slippers θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Δώσε χρώμα και ένταση σε ένα total black outfit συνδυάζοντας τα μοντέρνα παπούτσια σου με μια τσάντα με animal prints και είσαι έτοιμη!
#10 Total red

Η μονοχρωμία κάνει φέτος δυναμικό comeback! Τόλμησε να φορέσεις ένα κοστούμι στις αποχρώσεις του κόκκινου και συνδύασέ το με μαύρες γόβες, λευκό πουκάμισο και χρυσά αξεσουάρ για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.
faysbook.gr