Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Διαλυμένη η Αγροτική παραγωγή, εξαθλιωμένοι οι Έλληνες αγρότες

 Δελτίο τύπου

 Είναι προφανές ότι οι Έλληνες αγρότες και παραγωγοί έχουν δίκαια αιτήματα αλλά είναι εξίσου προφανές ότι τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό που μεθοδικά διέλυσαν τον πρωτογενή τομέα και την Εθνική παραγωγή δεν θα μπορέσουν να δώσουν καμία ουσιαστική προοπτική για τους ίδιους και την Ελλάδα.


Δεκαετίες τώρα οι κυβερνήσεις του κομματικού κράτους που γέννησε η Μεταπολίτευση «επένδυσαν» σε διορισμούς που εξασφάλιζαν σίγουρες ψήφους, αδιαφορώντας τόσο για την γιγάντωση μιας αντιπαραγωγικής κρατικής μηχανής, όσο και για την πλήρη υποβάθμιση της Ελληνικής υπαίθρου και του εκεί αγροτικού πληθυσμού. Σημασία γι’ αυτούς είχαν «τα κουκιά» και που και που, ανάμεσα στις εκλογές, έριχναν και κάποια κροκοδείλια δάκρυα για την «μοίρα των αγροτών». Με «μπαλώματα» και ρηχές λύσεις οι κυβερνήσεις στην ουσία έβαζαν κάτω από το χαλί το μείζον θέμα της αγροτικής παραγωγής, παραδομένες ανεύθυνα σε μια επίπλαστη ευημερία που εξασφάλιζε ο δανεισμός που απλά κατέληγε σε ξένες τσέπες μέσα από την αγορά μη ελληνικών προϊόντων. Κακά το ψέματα η ζημιά που έχει γίνει σε αυτό το νευραλγικό τομέα της Πατρίδας μας είναι βαθιά και πολυεπίπεδη.Ας μην περιμένουν λοιπόν και οι αγρότες της Αργολίδας ότι οι κ.κΑνδριανός και Μανιάτης, πιστοί υπηρέτες της φαυλότητας και του παλαιοκομματισμού, θα δώσουν προοπτική στην εργασία και στις καλλιέργειές τους.

Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, οι αγρότες και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν πυλώνα για μια Εθνική Οικονομία που με την σειρά της θα υπηρετεί όχι τα συμφέροντα του όποιου ξένου παράγοντα, αλλά τις στρατηγικές του Ελληνικού Έθνους. Η Ελλάς οφείλει και μπορεί να καταστεί ισχυρότατη σε επίπεδο διατροφικής επάρκειας του Λαού της και ταυτόχρονα να αυξήσει τις εξαγωγές της βασιζόμενη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που της εξασφαλίζει η ίδια η Γη μας. Είναι στοίχημα για εμάς και σίγουρα όχι εύκολη υπόθεση η ανασύνταξη του αγροτικού τομέα, θεμελιωμένη πάνω σε πραγματικά στέρεες βάσεις και όχι στα σαθρά θεμέλια του πολιτικαντισμού. Μια ανασύνταξη στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ο Έλληνας αγρότης, ο νέος αγρότης που πρέπει να κατανοήσει ότι κοινωνικά δεν είναι «δεύτερος» από τον όποιο δημόσιο υπάλληλο , λειτουργό ή επιστήμονα. Ο αγρότης που με σύμμαχο ένα Κράτος το οποίο δεν θα αφήνει ατιμώρητους αυτούς που πρωταγωνίστησαν σε διασπάθιση δημόσιου χρήματος και που πλημμελώς υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα της χώρας, θα πειστεί ότι οι κόποι του θα λάβουν υπόσταση. Μονόδρομος όμως για να επιτευχθεί η βαθειά ανασύνταξη της Ελληνικής Αγροτιάς είναι η ύπαρξη μιας πραγματικά Εθνικής Κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που θα προκύψει από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μιας κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής.


Ερωτήσεις από την Χρυσή Αυγή για θέματα της Αργολίδας

Την περασμένη χρονιά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου,ανέδειξε σειρά θεμάτων που πηγάζουν από σοβαρά περιστατικά τα οποία απασχόλησαν τους Αργολιδείς συμπατριώτες μας. Παραθέτουμε τέσσερις ερωτήσεις –μέσω συνδέσμων-που κατετέθησαν από Συναγωνιστές Βουλευτές αναφορικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας των Ρομά, τις ζημιές από χαλαζόπτωση στα εσπεριδοειδή, τα προβλήματα στην μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ, καθώς και το ενδεχόμενο για κλείσιμο του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Η Οργάνωση Αργολίδας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και επαφή με τον υπεύθυνο του Κινήματος για την Πελοπόννησο, Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο και ευρύτερα τους βουλευτές του Κινήματος, προκειμένου τα προβλήματα και ζητήματα του τόπου μας να τυγχάνουν κεντρικής ανάδειξης στο Κοινοβούλιο μέσα από την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-endechomeno-kleisimatos-tou-nosokomeiou-naupliou#.UQbgtnd-6ZQ

http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-th-diakoph-dwrean-metaforas-mathhtwn-apo-to-ktel-argolidas#.UQbfFXd-6ZQ

http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-apozhmiwsh-paragwgwn-argolidas#.UQbeZnd-6ZQ

http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/erwthsh-gia-to-kathestws-tromou-sthn-argolida-apo-omades-roma#.UQbdgHd-6ZQ