ΥΛΙΚΑ
1 τριπλό παντεσπάνι βανίλια Fraulisa
2 κρέμες ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια Γιώτης
900ml γάλα φρέσκο
1 κεσεδάκι φράουλες
1 κουβερτούρα Nestle με γεύση πραλίνα
1 πακέτο ινδική καρύδα
Πουράκια λευκά ( για ντεκόρ παγωτού )
Ζάχαρη άχνη
1 κρέμα γάλακτος για σαντιγύ
1 φλυτζ.καφέ Kalhua
Ελάχιστο γάλα εβαπορέ και βούτυρο για την κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε τη σαντιγύ χτυπώντας την κρέμα γάλακτος με λίγη ζάχαρη άχνη και τη βάζουμε στο ψυγείο . Ακολούθως , φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής χτυπώντας τη στο μίξερ με 800ml γάλα φρέσκο , σύμφωνα με τις οδηγίες της και τη βάζουμε και αυτή στο ψυγείο . Ψιλοκόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φέτες και κρατάμε 3-4 για ντεκόρ . Λιώνουμε την κουβερτούρα με ελάχιστο γάλα εβαπορέ και ελάχιστο βούτυρο για να γυαλίζει και την αφήνουμε να κρυώσει . Ανοίγουμε τη συσκευασία με το παντεσπάνι και στρώνουμε σε μια πιατέλα το πρώτο . Ανακατεύουμε σε ένα μπωλάκι λίγο γάλα φρέσκο με το Καλούα και με ένα κουτάλι ποτίζουμε ελαφρά το παντεσπάνι . Στρώνουμε με φράουλες και από πάνω βάζουμε κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια . Ρίχνουμε σε όλη την επιφάνειά του ινδική καρύδα και ραντίζουμε με κουβερτούρα λιωμένη . Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και στο δεύτερο παντεσπάνι . Τοποθετούμε τέλος το τρίτο και τελευταίο παντεσπάνι , το ποτίζουμε με γάλα και Καλούα και στρώνουμε με κρέμα ζαχαροπλαστικής . Καλύπτουμε την τούρτα μας με σαντιγύ , στα πλαϊνά , γύρω-γύρω και με ένα πιο παχύ στρώμα στην επιφάνειά της . Γύρω – γύρω , « κολλάμε » πουράκια πάνω στη συνταγή . Στο πάνω μέρος της τούρτας μας ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη και μπόλικη ινδική καρύδα . Στο κέντρο τοποθετούμε τις φράουλες που έχουμε κρατήσει για ντεκόρ και βουτήξει στην λιωμένη κουβερτούρα . Η τούρτα μας είναι έτοιμη . Τη βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και την απολαμβάνουμε με παρέα ! Καλή σας επιτυχία!!!!!