Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 6.12.2012

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, δεν σου πάει η γκρίνια και το ξέρεις. Οπότε αν νιώσεις πως στην εργασία σου εκμεταλλεύονται την διάθεση σου να βοηθήσεις, απλά μην το κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα αισθάνεσαι σήμερα αν δεν καταφέρεις να δεις έστω για λίγο εκείνον/η που σε ενδιαφέρει (ή να περάσεις πολλές ώρες με τον/την σύντροφο σου αν είσαι σε σχέση). Κι ένα βήμα παρακάτω στη σκέψη μου: δεν θα ήθελα να είμαι σε ακτίνα χιλιομέτρου κοντά σου αν ταυτόχρονα τελείς υπό καθεστώς μονόπλευρου ενθουσιασμού/έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μην διανοηθεί κανείς/καμιά, ούτε για ένα απειροελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου να σηκώσει αμανέ, να σε διατάξει ή να σε πιέσει πέρα από την υπομονή σου. Σήμερα το μόνο που δεν μπορείς οι ανόητες προκλήσεις. Keep out!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, όταν διαφωνείς με κάποιον/α μπορείς με ευκολία να μεταμορφωθείς σ' έναν οργισμένο ομιλητή/μια οργισμένη ομιλήτρια που κατακεραυνώνει με φανατισμό την αντίθετη άποψη. Θυμήσου όμως σε παρακαλώ πως μέχρι χθες ένας/μια φίλος/η ή σύντροφος σε μαγνήτιζε ακριβώς επειδή διέφερε τόσο πολύ από εσένα...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, είναι μια από αυτές τις μέρες που σου τη σπάνε όλα. Από που να ξεκινήσουμε; Από την οικονομική κατάσταση σου που έχει προσαράξει σε αβαθή ή από το ρημάδι το μυαλό σου που δεν λέει να ξεκολλήσει από ερωτικές περιπέτειες που δεν λες να εγκαταλείψεις τα σάβανα τους;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ναι Παρθένε μπορείς! Αρκεί να το πιστέψεις! Μπορείς να συγκρατηθείς και να μην επιτεθείς στον/στην σύντροφο σου (ακόμη και πρώην μπορεί να είναι αυτός/η) ή σε ένα στενό συνεργάτη σου. Πως θα σε φτάσει ως εκεί; Πολύ εύκολα. Θα κινείται πιο αργά κι από Ταύρος… (ωχ, τι είπα τώρα έ;)

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το σημαντικότερο δεν είναι πως επανέρχονται η παρεΐστικη διάθεση, οι σκέψεις για νέους στόχους και η στροφή του ενδιαφέροντος στο επαγγελματικό σου μέλλον. Το κομβικό είναι πως κατάφερες να μην δολοφονήσεις τον/την προϊστάμενο σου και να μην τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο στη δουλειά τις τελευταίες μέρες και γιʼ αυτό σου αξίζουν πολλά μπράβο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πολύ προσοχή σήμερα στον τρόπο που κινείσαι μέσα στην εργασία σου. Μη δώσεις καμία αφορμή για σχόλια, παρατηρήσεις και ψουψου πίσω από την πλάτη σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το «άντε και στο διάολο!» σου βγαίνει πιο εύκολα και από το καλημέρα τελευταία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, για τις επόμενες μέρες σ' απασχολεί πολύ έντονα το ζήτημα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν είσαι σε μια σχέση, αυτή οδηγεί κάπου ή θα είσαι πιο ήρεμος χωρίς αυτή; Και στη δουλειά, υπάρχει προοπτική να πετύχεις κάτι καλό άμεσα, ή βλέπεις τα χρόνια να περνούν σαν αιώνες και τίποτα να μην αλλάζει; Και όλοι ξέρουμε πόσο σιχαίνεσαι τους προβληματισμούς...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μπορεί να περάσει όλη η μέρα και κυριολεκτικά να μην συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό. Όμως το βράδυ βλέπω το ματάκι σου να γυρίζει κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα της εκτόνωσης με σεξ, η παρόρμηση σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες… Κλείδωσε το κινητό σου σε κανένα ντουλάπι και πέτα το κλειδί από το μπαλκόνι!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που μπορείς να πείσεις, να μιλήσεις ή/και να απορρίψεις όποια άποψη/γνώμη/πεποίθηση πάει να σου επιβληθεί, χωρίς να έχεις δραματικές αντιδράσεις από τους συνομιλητές σου. Μην αφήνεις να σου γλιστρήσει κι αυτή η ευκαιρία. Κλείνε κεφάλαια!