Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν κάποιος έβγαζε ένα αστρολογικό δελτίο καιρού, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα σε προειδοποιούσε για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με αφορμή τον τρόπο που μιλάς/επικοινωνείς/συνεννοείσαι σήμερα. Επικοινωνιακό μπάχαλο 8 μποφόρ και βάλε...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν αυτό απαιτεί να αποτραβηχτείς από την παρέα, 2) Άφθονο σεξ (αν έχεις παρτενέρ) ή άφθονα χάδια (αν θες να τον/την ρίξεις). Και απαγορεύεται: Να επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις με γονείς ή/και τον/την σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, βάλε και καμιά γκαρίδα στους γονείς σου ή/και σε μερικούς/ες φίλους/ες που προσπαθούν με κάθε αφορμή να σε πανικοβάλλουν για την οικονομική σου ασφάλεια (1ος γύρος επαναφοράς στον γνήσιο εαυτό σου).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Φοβίες πάντα θα υπάρχουν στις σχέσεις σου - κανείς/καμιά Καρκίνος δεν μπορεί να τις αποφύγει ακόμη κι αν τις συγκαλύπτει με το ταλέντο Σαιξπηρικού ηθοποιού. Όμως μέρες σαν τη σημερινή έχεις την δυνατότητα να συζητήσεις ανοιχτά γιʼ αυτές με τον/την σύντροφο σου ή τους οικείους σου και νʼ αλαφρώσεις την καρδιά σου. Μη φοβού.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να σε απασχολεί η καριέρα σου ακόμη και αν δεν δουλεύεις!, 2) Να επισκεφθείς εκείνο το μαγαζί/εστιατόριο/γκαλερί που εδώ και καιρό επιθυμείς, 3) Να κλείσεις το κινητό κατάμουτρα στη μάνα σου μετά την 5η κλήση ανά ώρα. Και απαγορεύεται: Να συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ξυπνήσεις με ταξιδιάρικη διάθεση... 2)... και να την μετατρέψεις σε μια ημερήσια εκδρομή με καλή παρέα... 3)... ή πολύ απλά να λείπεις συνέχεια από το σπίτι! Και απαγορεύεται: Ε όχι και να μείνεις μέσα βλέποντας πάλι DVD!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις το χατίρι του/της συντρόφου σου και να διασκεδάσετε εκεί που θέλει εκείνος/η... 2)... χωρίς έπειτα στο σπίτι να τον τιμωρήσεις με λάντζα μιας εβδομάδας... 3)... ή να του/της στερήσεις το σεξ σου. Και απαγορεύεται: Να βρεις τον/την πρώτο/η τυχαίο/α που θα βρεις και να ζήσεις όλο αυτό το σενάριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο είμαι καλός/η και είμαι μ****ας. Αυτό μάλλον μερικοί/ες στενοί/ες σου συνεργάτες/συνεργάτιδες σου δεν λένε να το καταλάβουν και επιμένουν να ζουν στην νιρβάνα πως σʼ έχουν του χεριού τους. Για πόσο θα το ανεχτείς ακόμη είπαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν υπήρχε μια μέθοδος να μετρήσουμε πόσες υποχρεώσεις εκπληρώνεις με επιτυχία τον τελευταίο καιρό (χωρίς βγάζεις άχνα περηφάνιας), τότε μάλλον θα έκανες νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τώρα γιατί είσαι ο μόνος/η μόνη που δεν το βλέπει και δέχεσαι να σε πιέζουν κι άλλο, είναι μάλλον απʼ τα μυστήρια του σύμπαντος…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, όση κι αν είναι σήμερα η δουλειά, όσο φόρτο ευθυνών κι αν έχεις, τα βάρη φαίνονται μισά γιατί έχεις διάθεση που τσακίζει κόκκαλα. Μήπως να την εκμεταλλευθείς κάνοντας και μια μίνι κοπάνα απʼ τη δουλειά… Μια δύο ωρίτσες, όχι πολύ… Αφού το θες. Κάνω λάθος;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα!