Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ως Κριός πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο υγιή τσαμπουκά και την τσαντίλα. Τσαντίλα είναι η κατάσταση στην οποία χάνεις πλήρως τον έλεγχο και καταλήγεις να βρίσκεις το μπελά αντί για το δίκιο σου. Υγιής τσαμπουκάς είναι να βάζεις τους πάντες στη θέση τους χωρίς να χάνεις ούτε μια στιγμή την ψυχραιμία σου. Σήμερα ευτυχώς διαθέτεις το δεύτερο και η μέρα στη δουλειά κυλάει απρόσκοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα και το βλέμμα σου να μιλήσουν και άσε τους/τις άλλους/ες να φλυαρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Καθώς προσπαθείς νʼ ανακαλύψεις πότε θα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξεσπαθώσεις προς συγγενείς/οικείους ή/και μερικούς συναδέλφους και να τους βάλεις στη θέση τους που νομίζουν πως είσαι το 15χρονο που θʼ ακολουθεί τις εντολές τους, είναι απόλυτα λογικό να έχεις νεύρα από εδώ μέχρι τη Γη του Πυρός. Όχι, αυτή δεν είναι μια πρόταση για να μετακομίσεις εκεί! Σχήμα λόγου ήταν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, δεν είσαι και στα καλύτερα σου σήμερα. Αν νιώσεις απογοήτευση, ραθυμία, μοναξιά ή τις αναμνήσεις από προηγούμενες αγάπες να σε κατακλύζουν σαν καλοκαιρινό μπουρίνι, μπορείς να μοιραστείς τη σιωπή σου με την παρέα σου. Τα χαμόγελο ενός/μιας καλού/ης φίλου/ης μπορεί να απαλύνει προσωρινά τους προβληματισμούς σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ας σοβαρευτούμε λίγο. Προφανώς και είναι σημαντική η καριέρα σου και ναι, είμαστε πολλοί που δουλεύουμε ακόμη και Σαββατοκύριακα για να τα βγάλουμε πέρα. Όμως το να περιμένεις από την επαγγελματική επιτυχία να γιατρέψει τις ερωτικές πληγές είναι σαν προσπαθείς να ράψεις πουλόβερ με ατσάλινη κλωστή…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, επειδή είναι δεδομένο πως σήμερα από το πρωί η λίμπιντο σου θα χτυπάει κόκκινο, η φαντασία σου θα οργιάζει και θα προκαλείς με dirty talk όποιον έχει την ικανότητα να σου προσφέρει ικανοποίηση, κάνε μας μια μεγάλη χάρη: Μη μείνεις στα λόγια και τη φαντασία σήμερα, γιατί η αυριανή σου γκρίνια δεν θα αντέχεται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι πολύ συνηθισμένο για όλους εμάς, όταν κουβαλάμε υπερβολική ένταση από την δουλειά, να καταφεύγουμε στους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας για να βγάλουμε την τσαντίλα από μέσα μας. Όχι εσύ. Εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου, θα αποκλείσεις τους πάντες και θα πολεμάς μόνος/η με τα φαντάσματα του εαυτού σου. Σκορπιέ, ξεκόλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, όταν ξυπνάς μόνος/η το πρωί, ο καφές μοιάζει άνοστος, το νερό χλιαρό, η μουσική άτονη και η δουλειά κάτεργο. Από την άλλη πλευρά, οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης σε κάνουν να νιώθεις παγιδευμένος/η σαν σε μπουντρούμι στη μέση της ερήμου. Μπορείς σήμερα, για το καλό όλων μας να γίνεις λιγότερο υπερβολικός/η;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, έχεις ένα εκπληκτικό χάρισμα: μπορείς να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπληρώσεις όλες τις απαιτήσεις των άλλων. Όμως στην προσωπική σου ζωή αυτό γίνεται η θηλιά που μόνος/η σου σφίγγεις σε σημείο ασφυξίας. Σήμερα λύσε το λαιμοδέτη σου και κάνε αυτό που θες ΕΣΥ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, με το μυαλό σου να τρέχει με χίλια, σήμερα χρειάζεσαι μια Σολομώντεια λύση ανάμεσα στην γαλήνη και την ανάγκη να ξεσκάσεις. Σπίτι φίλων για χαλαρή κουβέντα; Επιστροφή σε γνώριμο στέκι; Οδήγηση στους άδειους δρόμους της πόλης με συνοδηγό ένα/μια καλό/ή φίλο/ή και την κατάλληλη μουσική ίσως;