Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

2012 report: Τα πιο επιτυχημένα hair makeover των σταρ

2012 report: Τα πιο επιτυχημένα hair makeover των σταρ
Πολλές διάσημες σταρ του Χόλυγουντ τόλμησαν να κάνουν ανατρεπτικές αλλαγές στα μαλλιά τους τη χρονιά που πέρασε. Δες τις πιο επιτυχημένες αλλαγές που αναβάθμισαν τη συνολική εμφάνιση των αγαπημένων σου celebrities και ανανέωσαν εντελώς το λουκ τους.




Αν Χάθαγουεϊ:
Η όμορφη ηθοποιός, υιοθέτησε ένα αντρικό κούρεμα για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Οι Άθλιοι», όπου πρωταγωνιστεί. Οι μακριές, κυματιστές της μπούκλες αντικαταστάθηκαν από πολύ κοντό χτένισμα, το οποίο της πάει πολύ!! Το νέου λουκ της σταρ αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της ενώ γλυκαίνει το πρόσωπο της.


Τέιλορ Σουίφτ:
Η νέα χρονιά θα βρει την τραγουδίστρια με μια λιγότερο τολμηρή αλλαγή από αυτή της Αν Χάθαγουεϊ. Η 23χρονη σταρ, τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει σε πιο ανέμελα χτενίσματα, με τις χρυσές της μπούκλες να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της. Μέσα στο 2012 η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, αποφάσισε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της  και να υιοθετήσει τις super trendy αφέλειες. Ομολογουμένως, το νέο hairstyle της ταιριάζει πολύ!


Έμα Στόουν:
Μπορεί τα καστανοκόκκινα μαλλιά να ταιριάζουν απίστευτα σε γυναίκες όπως η Έμα Στόουν, με λευκή επιδερμίδα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όμως και η ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της είναι εξίσου εντυπωσιακή.


Τζέσικα Μπίελ:
Όπως φαίνεται η σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, την ανανέωσε 100%. Η ηθοποιός κατάφερε να αναδείξει τη φυσική της ομορφιάς υιοθετώντας τα δύο απόλυτα trend της σεζόν: αφέλειες και ombre αποτέλεσμα στις άκρες των μαλλιών της. Το νέο της λουκ τονίζει τη sexy και θηλυκή πλευρά της σταρ, με τον πιο ιδανικό τρόπο.


Μάιλι Σάιρους:
Ξεφεύγοντας τελείως από την εικόνα της «Χάνα Μοντάνα», η νεαρή σταρ φέτος κάνει την ανατροπή και υιοθετεί ένα από τα πιο ροκ χτενίσματα. Τα ombre κοντά μαλλιά της, αντικαθιστά ένα hot χτένισμα με μακριά φράντζα σε λαμπερή πλατινέ απόχρωση, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά της είναι ξυρισμένα. Τόλμησε και η επιλογή της την δικαίωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.


Κέιτι Πέρι:
Το 2012 ξεκίνησε αρκετά εκκεντρικό για τη σταρ. Πειραματίστηκε με τις αποχρώσεις του ροζ, του μοβ, του μπλε… και εν τέλει ο νέος χρόνος θα την βρει με κατάμαυρα μαλλιά που απ’ ότι φαίνεται είναι το χρώμα της!


Ριάνα:
Η ντίβα της ποπ, δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της, ούτε να δοκιμάσει τα πιο εκκεντρικά κουρέματα. Μέσα στο 2012 άλλαξε τουλάχιστον 5 λουκ στα μαλλιά της, με τελευταίο το αγορίστικο χτένισμα. Μάλλον η μαύρη απόχρωση των μαλλιών της είναι αυτή που της ταιριάζει περισσότερο, όπως και τα πολύ κοντά μαλλιά που αναδεικνύουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά της! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αλλάξει  πάλι χτένισμα μέχρι να μπει το 2013…