Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!!!

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Χωρίς περιττά λόγια και ευχολόγια, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία καταγραφής όλων των ανοιχτών μετώπων σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν τα οριοθετήσεις δεν θα τα λύσεις ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Εκκίνηση της ημέρας με ένταση, νευρικότητα και διάθεση στη δουλειά να τα κάνεις όλα στο μισό χρόνο και την ίδια ποιότητα εργασίας. Μετά σταδιακή πτώση των στροφών στη δουλειά και ως το βράδυ κατακόρυφη αύξηση σκέψεων και προβληματισμών… Itʼs just one of those days…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κι εκεί που έλεγες πως θα είναι ακόμη μια μέρα που θα ήταν προτιμότερο να κάτσεις σπίτι και να μην προβληματίσεις το μυαλό σου περισσότερο απʼ το «τι να μαγειρέψω σήμερα», από το μεσημέρι και μετά σε καταλαμβάνει μια κρίση ενεργητικότητας! Χμ, μήπως να την εκμεταλλευτείς και κοινωνικά εκτός γραφείου;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η μέρα σε πηγαίνει εργασιακά με γκάζια ισοδύναμα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά νʼ ακολουθείς αυτό το ρυθμό ώσπου στο τέλος της μέρας να σηκώσεις τα χέρια ψηλά απʼ την κούραση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η ανάγκη σου να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες όσο το δυνατόν πιο σύντομα ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις αναζήτησης δανεικών, δανείων ή να ζητήσεις αύξηση. Εντάξει στα οικονομικά δεν σε φοβάμαι. Όμως αν οι εκκρεμότητες είναι συναισθηματικές… Houston weʼve got a problem!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι, είναι εξαιρετικά πιθανό τις τελευταίες μέρες το σύμπαν να σου κάνει πλάκα και να φέρνει στο δρόμο σου όλους/όλες εκείνους/εκείνες που μόνο με τη στάση τους, το βλέμμα τους ή την πρώτη λέξη που θα βγάλουν από το στόμα τους μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Μέχρι να το εξακριβώσει ο αστρολόγος σου (I know a guy, who knows a guy...) μπορείς σε παρακαλώ να υιοθετήσεις τη στάση "Παγόβουνο Κρητιδικής περιόδου, στα ντουζένια μου παγώνω και μαμούθ, λες σε εσένα να κολλήσω"; Ευχαριστώ για την συνεργασία σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως, για να υπάρχεις σε μια σχέση ή για να συνεχίσεις να είσαι σε μια, πρέπει να θυσιάσεις την προσωπική σου ελευθερία σε γραπώνει σαν υστερική παρόρμηση και παίζει παιχνίδια με το μυαλό σου! Είναι παράξενες αυτές οι μέρες και εσύ νιώθεις αδύναμος/η να δεις με καθαρό βλέμμα τους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα... Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι ζουν μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό τους που δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά σήμερα αυτή η ζωή μοιάζει σαν μια κλειστή διαδρομή υποθέσεων, σκέψεων, στόχων και ενδεχομένων που όλα μοιάζουν εξίσου πιθανά και εξίσου απίθανα να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Βρες μια έξοδο κινδύνου κάπου μακριά από τη σπίτι σου (ή ακόμη καλύτερα μακριά κι από την πόλη σου)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς "εκείνο το βλέμμα" σε όλα τα επόμενα βλέμματα, "εκείνο το άγγιγμα" στα χέρια που ακολουθούν, "μια βραδιά σαν τότε" στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.