Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, επανέλαβε μετά από εμένα περί τις 20 φορές: «Έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ λίγο!»… Το γαμώτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν μερικές δεκάδες υποχρεώσεις απέναντι σʼ αυτό το δικαίωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αυτές τις μέρες πιθανόν αρχίζεις και βγάζει στην επιφάνεια τον πιο εγωιστή και ανένδοτο εαυτό σου. Δεν ανέχεσαι ν' ακούσεις ούτε κουβέντα, ακόμη κι από κοντινούς ανθρώπους, για το αν οι στόχοι σου (προσωπικοί, επαγγελματικοί, ερωτικοί) τους φαίνονται σωστοί ή λάθος. Δεν λέω καλό το πείσμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις πάντα εσύ δίκιο! Και στατιστικά να το πάρεις δεν στέκει!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, όταν οι σκέψεις σου τρέχουν με 1000 μίλια/δευτερόλεπτο είναι λογικό να τσατίζεσαι με όλους/ες τους αργόστροφους/ες συναδέλφους σου. Μην το κρύβεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, ποσοστά, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο… Ναι, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα για να το πετύχεις: από το να εκδράμεις σε μια παραλία/δάσος/λαγκάδι στη μέση του πουθενά, μέχρι να εξαντλήσεις σωματικά τον/την σύντροφο σου με μαραθώνιο σεξ μέχρι να ζητήσει έλεος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, αν χθες ήσουν υπερβολικά επιθετικός/η σʼ όποιον προσπαθούσε να χαλάσει τη διάθεση σου ή να ωραιοποιήσει τη ζωή σου, σήμερα η στάση σου είναι πολύ πιο παγωμένη κι αποστασιοποιημένη. Άσε τους/τις να σκούζουν λέμε! Γίνονται σχεδόν διασκεδαστικοί/ες στο τέλος…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, δεν πρέπει να επιτρέψεις σήμερα σε κανέναν/καμία να παρερμηνεύσει την απαίτηση σου για ηρεμία και αρμονία, σαν αδυναμία. Όχι τίποτα άλλο, εκείνοι/ες θα φάνε το κεφαλάκι τους αν τα βάλλουν μαζί σου. Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις εξ αρχής την ένταση; Τρόμαξε τους με το καλημέρα και μετά συνέχισε όπως το σχεδίασες.