Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ 14.11.2012


ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μπορεί και να περάσεις ολόκληρα 24ώρα να κάνεις υπολογισμούς και σκέψεις ή να πλάθεις σενάρια, αν υποψιαστείς πως ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α φίλος/η παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Ένας/Μια μικρός/η Σέρλοκ Χόλμς γεννιέται στο πρόσωπο σου, μέρες σαν τη σημερινή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μωρέ εσύ το ξέρεις πως 9 στις 10 διενέξεις έχεις δίκιο, αφού ότι βγαίνει από το στόμα σου το έχεις επεξεργαστεί εκατοντάδες ώρες μέσα στο μυαλό σου. Το θέμα είναι η περηφάνια και το πείσμα των γύρω σου που δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν. Και κάπου εκεί τα παίρνεις στο κρανίο...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτος/η στις ορέξεις, τα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο και τεράστια νευρικότητα. Προστατέψου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν και γενικά φοβάσαι πολύ να πιστέψεις στη θετική έκβαση των αποφάσεων σου (ΟΚ, και η ζωή δεν σε έχει βοηθήσει αρκετά σʼ αυτό τον τομέα), παρόλʼ αυτά αν συστηματικά αφομοιώνεσαι από τις φοβίες σου, ποτέ δεν θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο θαρρετός/η!