Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συμβουλες και μυστικά... ...για μαλλιά σαν μετάξι

Νομίζετε ότι τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη και την ελαστικότητά τους; Πιστεύετε ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν επικίνδυνα; Μήπως ήρθε η ώρα να τα προστατεύσετε;

Για ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά, για λεπτά ή βαμμένα, στο εμπόριο κυκλοφορούν εκατοντάδες προϊόντα που υπόσχονται να τους δώσουν λάμψη, όγκο και ελαστικότητα.
Τα μαλλιά όμως δεν πρέπει μόνο να φαίνονται, αλλά να είναι λαμπερά και υγιή. Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, να μην αραιώσουν τα μαλλιά τους δεν είναι παράλογος και όσο και αν λέμε ότι η φαλάκρα στους άνδρες προσθέτει γοητεία και υποδηλώνει σοφία, δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή, πόσω μάλλον αν το πρόβλημα χτυπήσει την πόρτα στις γυναίκες.
Παροδική ή μόνιμη, η τριχόπτωση αποτελεί έναν εφιάλτη για όλους μας -άνδρες και γυναίκες- καθώς προσθέτει χρόνια στην πραγματική μας ηλικία και καταρρακώνει την αυτοπεποίθησή μας. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι θεραπείας, ακόμα και όταν τα αίτια δεν είναι απολύτως αναστρέψιμα, που αποκαθιστούν σε μεγάλο βαθμό την αρχική εμφάνιση των μαλλιών. Επιπλέον, μπορούμε να προλάβουμε την τριχόπτωση ή να περιορίσουμε σημαντικά την εκδήλωσή της με τη βοήθεια απλών, καθημερινών συμβουλών.