Μην παιδεύεσαι με τις ώρες
ψάχνοντας συνταγές για σπιτικά κρουασάν. Εμείς σου παρουσιάζουμε την πιο
γρήγορη και εύκολη λύση για να τα παρασκευάσεις.
Τι θα χρειαστείς:
Ζύμη για πίτες
Λιωμένη σοκολάτα ή μους σοκολάτας και ένα κορνέ
Ζύμη για πίτες
Λιωμένη σοκολάτα ή μους σοκολάτας και ένα κορνέ
Πως θα τα φτιάξεις:
Άνοιξε ένα φύλλο για πίτες και φρόντισε
να μην είναι πολύ λεπτό. Με ένα μαχαίρι χώρισε το φύλλο σε τριγωνικά
κομμάτια, όπως θα έκανες για την πίτσα. Στη συνέχεια χάραξε κάθε κομμάτι
2 εκατοστά από την κορυφή του. Γέμισε το κορνέ με σοκολάτα και ρίξε
μικρή ποσότητα στο σημείο, όπου τελειώνει η μικρή διαχωριστική γραμμή.
Τύλιξε τις δυο άκρες προς τα μέσα. Πιάσε τη «μύτη» του κομματιού και
γύρισε προς τα μέσα δυο φορές, για να σκεπάσεις το κρουασανάκι. Ψήσε στο
φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Extra tip: Πασπάλισε τα κρουασάν με άχνη ζάχαρη και λιωμένη σοκολάτα, μόλις τα βγάλεις από το φούρνο.