Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Η Γαστρονομία μέσα στους αιώνες» από το ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος

  Το Ι.Ε.Κ Πελοποννήσου Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Υπουργείου Τουρισμού διοργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ με Θέμα: «Η Γαστρονομία μέσα στους αιώνες» την Παρασκευή... 19 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 μμ στις νέες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, Δαναού 29 στην πόλη του Άργους.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ απευθύνεται σε μαθητές παραγωγικών τμημάτων ( Μαγειρικής Τέχνης – Ζαχαροπλαστικής – Διατροφολογίας) καθώς και σε κοινό με ενδιαφέροντα γαστρονομικά και υγιεινής διατροφής. ( Είσοδος ελεύθερη)

Στην ΗΜΕΡΙΔΑ έχει προσκληθεί η Υπουργός Τουρισμού κ Ολγα Κεφαλογιάννη καθώς και η Γενική Δ/ντρια Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού κ. Κων/να Μπόγρη.

Ομιλητές – εισηγητές και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι :

κ. Θεοδώρα Καλογεράκου , Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κλινική Διαιτολόγος – υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Παντείου
ΘΕΜΑ: Αρχαία Ελληνική διατροφή

κ. Αγγελική Μαύρου, Διαιτολόγος , καθηγήτρια διαιτητικής στο ΙΕΚ Πελοποννήσου.
ΘΕΜΑ: Η Μεσογειακού τύπου δίαιτα: Ένας σταθμός στην ιστορία της ανθρώπινης διατροφής και ορόσημο για την παγκόσμια υγεία.

κ. Δόξης Μπεκρής , EXECUTIVE CHEF - COSTA NAVARINO HOTEL
ΘΕΜΑ: - Παραδοσιακή κουζίνα με υλικά του σήμερα και του χτες. Γαστρονομική μας παράδοση και σύγχρονες τεχνικές

κ. Μιχάλης Ντουνέτας, EXECUTIVE CHEF, καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης.
ΘΕΜΑ: Η επίδραση της τοπικής γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τουρισμού της Αργολίδας

Συντονιστής ΗΜΕΡΙΔΑΣ : Κων/νος Καχριμάνης ( Προιστάμενος ΙΕΚ)