1. Αφαιρούμε το περίβλημα των λουκάνικων και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2΄-3΄.
2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2΄-3΄.
3. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 10΄.
4. Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
5. Δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 1΄-2΄, να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 20 λεπτά
μπορειτε να χρησιμοποιησετε οτι μακαρονια θελετε- 500 γραμμ. λινγκουίνι
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
- 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 4 χωριάτικα λουκάνικα
- 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
- 1 κλαδάκι φασκόμηλο
- 1 κλαδάκι θυμάρι
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/3 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι