Χτυπάμε τα αυγά σε μία λεκάνη με το σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και το γάλα. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Προσθέτουμε τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και τη φέτα. Τέλος προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και τα ανακατεύουμε με το χέρι ή με κουτάλα. Λαδώνουμε ένα ταψί Νο 34 ή 36 και το πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά. Αδειάζουμε το μείγμα. Το ισιώνουμε με κουτάλι. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 50΄, έως ότου ροδίσει η τυρόπιτα.
μερίδες 10
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 50 λεπτά - 500 γραμμ. φέτα σε τρίμματα
- 5 αυγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
- 1 ποτήρι νερού φρέσκο γάλα
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 ματσάκι άνηθος
- φρεκοτριμμένο πιπέρι
- 500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- ελαιόλαδο για το ταψί