ΥΛΙΚΑ
1 πακ. φύλλο ζύμης για τάρτα της Pillsbury
4-5 κολοκύθια τριμμένα
3 αυγά
½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρεμ. φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. κατίκι Δομοκού
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. φέτα Βόνιτσας μαλακιά
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφήνουμε τη ζύμη της τάρτας εκτός ψυγείου ώστε να μαλακώσει , περίπου για μισή ώρα . Στίβουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια , ώστε να φύγουν τα υγρά και χτυπάμε σε ένα μπωλ τα αυγά , το γιαούρτι , το κατίκι , το ανθότυρο και τη φέτα . Προσθέτουμε το κολοκύθι , τον άνιθο , το μαϊντανό , το κρεμμυδάκι , αλάτι , πιπέρι και το μοσχοκάρυδο . Ανακατεύουμε καλά . Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180c . Απλώνουμε τη ζύμη της τάρτας στην ταρτιέρα μας , την τρυπάε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και στρώνουμε τη γέμισή μας . Ψήνουμε στους 180c μέχρι να ροδίσει καλά η τάρτα μας . Καλή σας απόλαυση!!!!