ΥΛΙΚΑ
1 πακ. φύλλο ζαγορίσιο ή χωριάτικο
¼ κ. φέτα Δωδώνης
¼ κ. φέτα μαλακιά Βόνιτσας
¼ κ. ανθότυρο Κρήτης
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3 αυγά
3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
φρεσκοτριμμένο μαυροπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τη φέτα μας και το ανθότυρο , το γιαούρτι , τα αυγά , το πιπέρι και το δυόσμο . Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες , αν θέλουμε να τα κάνουμε τριγωνάκια και βάζουμε γέμιση και διπλώνουμε σε τριγωνάκι . Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σαν πουγκιά , κόβουμε το φύλλο σε τετράγωνα , γεμίζουμε και φτιάχνουμε σαν πουγκί , δένοντας με λίγη κλωστή . Αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε στους 180c για 30-40 λεπτά και από τις δυο πλευρές , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν . Σερβίρουμε σε πιατέλα , διακοσμώντας με φρέσκο δυόσμο και γιαούρτι , με τρόπο της αρεσκείας μας! Καλή επιτυχία!!!!