Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 19/12

Σελήνη Τρίγωνο με Κρόνο κι Εξάγωνο με Ποσειδώνα! Η διαίσθησή μας κι η καρδιά μας μάς οδηγούν σε αποτελεσματικές δράσεις και πράξεις και καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε ουσιαστικά όνειρα! Οι πιο τυχεροί είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού!
Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα θέσεις σε κάποιο άτομο της οικογένειάς σου ερωτήματα, τα οποία θα μείνουν κενά απαντήσεων. Η κατάσταση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα το να γίνεις πιεστικός μέχρι εκρήξεως. Προσπάθησε ν’ αφήσεις να πρυτανεύσει η λογική σου και να σκεφτείς το ενδεχόμενο, αυτό το πρόσωπο να μην έχει κάποια δικαιολογία να σου πει. Κράτα χαμηλούς τόνους, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο, ότι στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη λύση. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα σκεφτείς ότι πρέπει ν’ αποκτήσεις τη συνήθεια να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου άτομα. Η ανάγκη αυτή προκύπτει από το γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό, λόγω των αυξημένων ενεργών υποθέσεων, έχεις αφήσει πίσω κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε δικά σου άτομα κι αισθάνεσαι ενοχές. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού πραγματικά τα άτομα που σε αγαπούν, καταλαβαίνουν τον αγώνα που δίνεις καθημερινά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.
Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχει πάρα πολλές ιδέες για τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και μέρες. Πολλά θέματα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, θα πάρουν τέλος και θα μπεις σε μία καινούργια περίοδο, που θα φέρει πολλές ανατροπές και τη βελτίωση της ζωής σου. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αρκεί σήμερα να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.
Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις ανυπομονησία για καταστάσεις που λίγο καθυστερούν, ενώ εσύ επιθυμείς ν’ αλλάξουν, οπότε και θα φροντίσεις να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία ίσως σταματούν την εξέλιξή τους. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με ένα δικό σου άτομο, το οποίο πραγματικά θα σου δώσει συμβουλή που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διανύεις περίοδο που θα βρεις το πρόσωπο που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Λέων
Σήμερα, Λέων, θ’ αρχίσεις να καταγράφεις με κάθε λεπτομέρεια τις συμπεριφορές των γύρω σου, αφού τελευταία οι δικές σου προσλαμβάνουσες δεν είναι πολύ θετικές. Η συμβουλή μου είναι, να μην ασχοληθείς με τέτοιου είδους θέματα, αλλά να εστιάσεις σε δικές σου υποθέσεις και να προσπαθήσεις να βρεις τις λύσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από αυτά που ακόμη σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη, που σε ευνοεί από το Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και θα σιγουρέψει ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις πάντως να λύσεις σήμερα προβλήματα του παρελθόντος, καθώς η μέρα δεν το επιτρέπει.
Παρθένος
Όλο και περισσότερο σήμερα, Παρθένε, θα ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων, παραμερίζοντας τα δικά σου θέματα. Έχεις την ανάγκη να προσφέρεις τη βοήθειά σου και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση. Τα δικά σου άτομα θα δεχτούν τη συμπαράστασή σου με μεγάλη χαρά και το χαμόγελο στο πρόσωπό τους θα είναι για σένα ανταμοιβή. Δώσε όμως λίγη προσοχή και στις δικές σου υποχρεώσεις, οι οποίες χρειάζονται άμεσες λύσεις, ώστε να μη χρειαστεί να πιεστείς στο μέλλον. Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου, αφού σήμερα οι πλανήτες δε σε ευνοούν.
Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, πρέπει να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα θετικά αποτελέσματα των οποίων θα δεις αργότερα. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη την ανασφάλεια και κινήσου έξυπνα, με γρήγορους ρυθμούς. Αν κάποια στιγμή αισθανθείς λίγο μπλοκαρισμένος, ζήτα τη γνώμη οικογενειακού σου ατόμου, που πρόθυμα θα σε βοηθήσει. Οι κόντρες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό είναι σύντομα να κάνετε ένα ταξιδάκι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ευχαριστήσει και τους δυο σας.
Σκορπιός
Η ενασχόλησή σου, Σκορπιέ, με κάποια πρακτικά θέματα που θα προκύψουν σήμερα, από τη μία θα σ’ ευχαριστήσει, μα από την άλλη θα σε κουράσει ιδιαίτερα. Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα πράγματα κι αυτό σου προκαλεί μία μικρή ένταση. Έχεις αρκετό δυναμισμό μέσα σου και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Η Αφροδίτη, που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, και σε κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα προκύψουν, θα δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, επειδή βλέπεις ότι με τον εκνευρισμό δεν μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά μόνο στασιμότητα που δεν οδηγεί κάπου. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις, ώστε να τελειώσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δε θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Οι λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου, αντιμετωπίζονται αν μιλήσεις ήρεμα, χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Αιγόκερως
Βρίσκεσαι σε μία περίοδο, Αιγόκερε, που πραγματικά έχεις αναβρασμό ιδεών και θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να ετοιμάσεις ένα πάρα πολύ καλό προγραμματισμό και να βάλεις τα πράγματα σε λογική σειρά, ώστε στο τέλος να μην πελαγώσεις κι αγχωθείς. Υποθέσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν τελειώσει, σε βεβαιώνω, σε λίγο καιρό θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Οι δυνατές σχέσεις αντέχουν τα πάντα, όπως τις συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, και με τη σοβαρότητα που σε διακατέχει, θα αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που προκύπτει σε φιλικό σου άτομο. Θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά σου κι εσύ είσαι διατεθειμένος να την προσφέρεις απλόχερα. Διαπιστώνεις ότι οι κινήσεις που έχεις κάνει ως τώρα, έχουν πιάσει τόπο στο συγκεκριμένο άτομο και θα του επισημάνεις ακόμη μερικά πράγματα, τα οποία θα το στηρίξουν περισσότερο. Αυτό θα σου φέρει ιδιαίτερη χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, που έχει κάποια παράπονα για σένα και δε σου τα λέει.
Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα ετοιμάσεις το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες σου και θα προσανατολιστείς στο πως τα σχέδιά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για κάποιες καταστάσεις που ακόμη καθυστερούν, αφού έχεις ήδη στρώσει καλά το πεδίο και στην πορεία θα οδηγηθείς σε επιτυχία, που ούτε εσύ περιμένεις. Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειάς σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά τη μέρα με το σύντροφό σου, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητά σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Πηγή