Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Επιτέλους! Φτιάχνει ο καιρός στους 34 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος



Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, στο Κεντρικό Ιόνιο και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης θα... αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014. Τα φαινόμενα στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στο βορειοανατολικό Αιγαίο να φτάνουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοικτά ισχυροί, αλλά σταδιακά θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση.