Magnify Image

Προβλήματα στη σύνδεση παγκοσμίως αντιμετώπισαν οι χρήστες του Facebook το πρωί της Πέμπτης.


Όσοι προσπαθούσαν να συνδεθούν με το λογαριασμό τους αντίκριζαν στις οθόνες τους το μήνυμα "Sorry, something went wrong".

Μάλιστα, καθώς το «αντίπαλον δέος», το Twitter, λειτουργύσε κανονικά έχει ήδη γίνει trend το hashtag #Facebookdown, όπου εμφανίζονται προβλήματα από χρήστες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου, από την Αγγλία έως την Ινδία.
Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη δύναμη και του Διαδικτύου αλλά και της συγκεκριμένης ιστοσελίδας με τους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ανά την υφήλιο, γρήγορα με το θέμα ασχολήθηκαν όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στη λειτουργία της ιστοσελίδας που αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο «crash», σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian. Η «πτώση» κράτησε περισσότερα από είκοσι λεπτά, ενώ λίγο πριν τις 11:30 το πρωί άρχισε να επανέρχεται, αν και ακόμα όχι για όλους.
Επίσημως από το Facebook πάντως δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για την «πτώση», αν και όλοι θυμόμαστε το χαρακτηριστικό «μότο» του ιδρυτή του Μαρκ Ζούκεμπεργκ πως «το Facebook δεν πέφτει ποτέ»...