Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Για την Πέμπτη ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη





















 Στο γραφείο του αθλητικού δικαστή θα βρεθούν τη Δευτέρα (2/6) όλα τα έγγραφα για τα όσα εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή (30/5) στον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

Ο αθλητικός δικαστής θα έχει στα χέρια του το φύλλο αγώνα, την έκθεση της αστυνομίας καθώς και την αναφορά του παρατηρητή της ΔΕΑΒ. Όσο για το πως θα δράσει;

Θα πρέπει να καλέσει σε απολογία την ομάδα της ΑΕΚ ίσως και τον Διομήδη, κάτι που δεν μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, μάλιστα χρειάζεται έναν αριθμό ημερών. Υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει απευθείας σε εκδίκαση της υπόθεσης με αυτά τα στοιχεία που έχει, καθώς ο φάκελος είναι βαρύς.

Πάντως είναι απίθανο να διεξαχθεί ο αγώνας την Τρίτη (3/6, 20.00) που έχει οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Ας μη ξεχνάμε πως για οποιαδήποτε ποινή επιβληθεί, η τιμωρημένη ομάδα έχει το δικαίωμα να καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Θα αναδειχθεί πρωταθλητής με αστερίσκο;

Η αυριανή ημέρα λοιπόν είναι κρίσιμη και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του τρίτου τελικού. Η ΑΕΚ θέλει να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της, ο Διομήδης επιθυμεί τη διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Πρωτάθλημα στα χαρτιά δεν θέλει καμιά ομάδα. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε το παιχνίδι να διεξάγεται τον Ιούνιο μετά τις υποχρεώσεις της εθνικής ανδρών (7 &14 Ιουνίου) με αντίπαλο τα Σκόπια στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2015.
Φωτογραφία ΑΜΠΕ