Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εξαρθρώθηκε Αλβανική εγκληματική οργάνωση που δρούσε και στην Αργολίδα


 Ομάδα τεσσάρων Αλβανών, τρεις άντρες ηλικίας 19, 30 και 42 ετών, καθώς και μία 20χρονη, είναι οι δράστες διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, καθώς και μία κλοπή αυτοκινήτου, σε περιοχές της Αρκαδίας, της Αργολίδας και της Μεσσηνίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της Ασφάλειας Τρίπολης, προέκυψε ότι η ομάδα των Αλβανών, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και από τα τέλη Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει οκτώ διαρρήξεις και κλοπές και επτά απόπειρες κλοπών στην Αρκαδία, δύο απόπειρες κλοπών και μία κλοπή οχήματος στην Αργολίδα και δύο διαρρήξεις και κλοπές στη Μεσσηνία.

Συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία αγγίζει τις 6.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος και ο 30χρονος είναι ήδη έγκλειστοι στις Φυλακές Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.