Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ' όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ' αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τι φουρτούνες είναι αυτές μέσα στο μυαλό σου Καρκίνε; Γιατί έχεις την πεποίθηση πως η ζωή σε αναγκάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε καριέρα, ερωτική ζωή και προσωπική ηρεμία; Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν όλα μαζί αρκεί να πάψεις να γραπώνεσαι τόσο απελπισμένα από το καθένα ξεχωριστά. Ειδικά αυτό το «απελπισμένα» πρέπει να το κοιτάξεις πολύ σοβαρά…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ούτε καν να το σκέφτεσαι σήμερα να χάσεις χρόνο για ν' ακούσεις την γνώριμη εδώ και μήνες κασέτα των ψυχολογικών προβλημάτων κάποιου/ας φίλης ή της ανασφάλειας/αναποφασιστικότητας εκείνου/ης που είναι (ή ευελπιστεί να γίνει) σύντροφος σου. Οι επαναλήψεις είναι λίγο off season δεν βρίσκεις; Ρε ουστ από 'δω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα σήμερα από το να κρατήσεις/καταπιείς/χωνέψεις μέσα σου αυτά που σου βγαίνουν ενστικτωδώς να πεις σε μερικούς συναδέλφους ή συγγενείς σου. Ναι, ναι, ξέρω, δεν σ' αρέσουν οι ταραχές, όμως σήμερα είναι τουλάχιστον δίκαιο (αν όχι κανόνας) το "οφθαλμός αντί οφθαλμού"!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου... Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Επειδή σήμερα θα είναι τρομακτικά εύκολο να μετατρέψεις και την απλούστερη διαφωνία με τον/την σύντροφο σου ή κάποιο στενό/κάποια στενή συνεργάτη σου σε καυγά πλανητικής κλίμακας, προσπάθησε να αφοσιωθείς μόνο στη δουλειά σου και μην τσιμπάς στις προκλήσεις. Σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Για μια ακόμη φορά είσαι αναγκασμένος/η να κοιτάξεις τον/την σύντροφο σου ή το χαρακτήρα των διαπροσωπικών σου σχέσεων με το ψυχρό βλέμμα ενός ιατροδικαστή. Για πολύ καιρό έκανες με μεγάλη ευκολία τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χαλάσει το παραμύθι του «Ιδανικού Άλλου». Τα παραμύθια τέλειωσαν όμως. Έχασες τον Παράδεισο, ναι. Κέρδισες όμως τον Εαυτό σου. Δίκαιο μου ακούγεται…