Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή η 3η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 3η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, την οποία διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους.Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων των επτά δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους.

Τα αθλήματα στα οποία συμμετείχαν τα παιδιά ήταν: άλμα εις μήκος, ρίψη μπαλάκι, δρόμος ταχύτητας 60 μ. και σκυταλοδρομία 4 Χ 100.
Μια ακόμα πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων της πόλης του Άργους που έχει ως αποδέκτες τους μαθητές έχει γίνει πλέον θεσμός. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι οι συλλογικές δράσεις των επτά δημοτικών σχολείων της πόλης υποστηρίζουν τον τόπο μας, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και διαμηνύουν στα παιδιά το πνεύμα της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.
Οι Συλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Άργους - Μυκηνών, τους εθελοντές γυμναστές Καμπόσο Κων/νο, Ρούσσου Μαριλύν,Τσακιροπούλου Ελένη,Γκολέμη Στάσα και Δημακοπούλου Κατερινα, τον εθελοντή γιατρό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους κ Μπιμπή Γεώργιο καθώς και την Ειρήνη Λιακοπούλου Ρέντα για την υποστήριξή τους.