Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…)

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Έχεις δύο επιλογές σήμερα: Ή θα κάνεις την συναισθηματική ένταση/σωματική κούραση των τελευταίων δύο ημερών πυρομαχικά και θα αρχίσεις να πυροβολείς με λεκτικά πυρά όποιον/α σε εκνευρίζει, ή θα καταπιείς όλο το στυφό ποτήρι του θυμού και θα εξαντληθείς ακόμη περισσότερο. Ναι, εντάξει! Έχεις δίκιο. Όπως το θέτω δεν υπάρχει ζήτημα επιλογής...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Στην πρώτη προσέγγιση θα εμφανίζεσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η και συγκροτημένος/η στους γύρω σου. Θα μιλάς με προσοχή, θα ακούς με ενδιαφέρον, θα συμμετέχεις σε συζητήσεις. Εσωτερικά όμως κοχλάζει ένας ανάμικτος ζωμός από ανασφάλεια και ανικανοποίητους πόθους που φλογίζεται συνεχώς από αναμνήσεις (ναι, ναι, πάλι αυτές...). Ας ελπίσουμε ότι απλώς θα έχεις ταραγμένο ύπνο και δεν θα σε πάρει εντελώς από κάτω.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και των σκέψεων σου και μπορείς να βάζεις στοπ σʼ όποιον/α έρχεται με διαθέσεις καυγά ή γκρίνιας προς το μέρος σου. Ιδανικό για σήμερα, δεν βρίσκεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως, όσο περισσότερο πρόθυμος/η δείχνεις να μπαλώνεις τρύπες άλλων, τόσο πιο πολύ θα σ' εκμεταλλεύονται. Κοίτα τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους/τις άλλες να κουρεύονται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση από μέρους σου να αποδείξεις πως ακόμη και στη δυσκολότερη ψυχολογικά περίοδο σου δεν θα μείνεις ούτε μέτρο πίσω στο κυνήγι των επαγγελματικών σου στόχων, δεν μπορεί παρά να είναι ένα υπέροχο νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Τις επόμενες μέρες λες και μόλις χτυπά το ξυπνητήρι δεν σηκώνεσαι μόνο εσύ από το κρεβάτι, αλλά ξυπνούν μαζί και όλες οι ανασφάλειες για το οικονομικό σου στάτους. Κι όταν ξυπνάν αυτές, πάει για ύπνο η ηρεμία σου (και μαζί του/της συντρόφου σου, της οικογένειας σου, των συναδέλφων σου κοκ)...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν υπήρχε μια μέθοδος να μετρήσουμε πόσες υποχρεώσεις εκπληρώνεις με επιτυχία τον τελευταίο καιρό (χωρίς βγάζεις άχνα περηφάνιας), τότε μάλλον θα έκανες νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τώρα γιατί είσαι ο μόνος/η μόνη που δεν το βλέπει και δέχεσαι να σε πιέζουν κι άλλο, είναι μάλλον απʼ τα μυστήρια του σύμπαντος…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!