Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Από τη μια πλευρά ίσως παρατηρήσεις να επιταχύνουν επιτέλους οι ρυθμούς της επικοινωνίας και να ανανεώνεται η ενέργεια σου. Παρόλʼ αυτά συνεχίζεις να αισθάνεσαι λίγο χαμένος/η συναισθηματικά σήμερα (αναμνήσεις να το λένε άραγε ή ανικανοποίητο;) . Όπως πάντα μέσα σου είσαι πιο σύνθετος/η απʼ όσο δείχνεις απʼ έξω.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Κυκλοθυμία, ένταση μέσα στη σχέση (αν βρίσκεσαι σε μια προφανώς) ή συναισθηματική πείνα αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες του ζωδίου. Προσοχή μην πέσεις σε αγκαλιές - παγίδες μόνο και μόνο για επιβεβαίωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αυτό το χάσιμο του μυαλού σου που παρατηρείς τις τελευταίες μέρες... Ε και σήμερα το πρωί μια από τα ίδια πρέπει να περιμένεις από τη διάθεση σου - κυκλοθυμία αγάπη μου. Και το βράδυ; Ανάσα! Καθαρός αέρας! Ενέργεια ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν θέλεις να είσαι συντονισμένος/η με το αιτήματα της καρδιάς σου αυτές τις μέρες, οφείλεις να κάτσεις κάτω (και με τη βοήθεια φίλων ενδεχομένως) και να συζητήσεις ποια στοιχεία της συμπεριφοράς σου είναι αυτά που σε σαμποτάρουν στις διαπροσωπικές/επαγγελματικές σου σχέσεις. Ακόμη και εσύ κουράστηκες από την δικαιολογία: «Φταίνε οι άλλοι που δεν με καταλαβαίνουν…»

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Γοητεία διαθέτεις σε πλεόνασμα τις τελευταίες εβδομάδες, διάθεση για να παίξεις επίσης. Μόνο μην τη πατήσεις και ξεκινήσεις τις επόμενες μέρες νέες γνωριμίες με βλέψεις και προσδοκίες. Κάκιστη ιδέα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σήμερα που στην εργασία θα βιώσεις αφόρητη πίεση, είναι πιθανό να νιώσεις πως επιστρέφεις σε παρελθούσες ψυχολογικές καταστάσεις όπως ανέκφραστος θυμός, καταπίεση των απόψεων σου, βαρυθυμία. Αν και θα είναι παροδικό (μια μέρα είναι διάολε) χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και προσοχή!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Με τα απρόοπτα και παράξενα που συμβαίνουν τελευταία στην κοινωνική σου ζωή (πιθανόν οι άνθρωποι του άλλου φύλου που γνωρίζεις να είναι το λιγότερο εκκεντρικοί ή απλά παράξενοι), είναι να μην νιώθεις πως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι μια ακόμη περίπλοκη σχέση; Έλα όμως που σε ελκυεί αυτό το αναπάντεχα διαφορετικό... Μπελάδες μυρίζομαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, εσωτερικά κρύβεις μια πυρηνική βόμβα που μπορεί να μεταβάλλει μέσα σε δευτερόλεπτα το κλίμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από εύκρατο σε πολικό κι αντίστροφα. Σήμερα λοιπόν που αυτές οι μεταβάσεις συμβαίνουν με μεγάλη ευκολία, να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι/ες τόσο ανθεκτικοί/ες όσο εσύ. Ναι, αυτούς που αγαπάς πρέπει να τους προστατεύεις και από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που σε εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και σε κλείνουν στο καβούκι σου. Αυτό σε κάνει αυτόματα επιθετικό/ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μήπως να πάρεις δουλειά για το διήμερο στο σπίτι για νʼ απασχολείς το μυαλό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Και επανέρχομαι στο θέμα του έρωτα για ακόμη μια μέρα. Αν και δεν σου πάνε οι θυσίες και οι υποχωρήσεις, με κάποιο τρόπο σου βγαίνουν απόλυτα φυσικά όταν βλέπεις από τον/την άλλο/η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ να σε προσεγγίσει νοητικά/ψυχολογικά/σεξουαλικά! Από την άλλη μην το παρακάνεις κι εσύ ρε παιδάκι μου. Δεν γίνεται να χορεύετε ντουέτο, και όταν εσύ θες να χορέψεις τάνγκο, ο/η άλλος/η να επιμένει στο τσιφτετέλι... Έλεος δηλαδή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ζήτημα 1ο: Χρειάζεσαι επειγόντως γερές δόσεις εκλογίκευσης και απόστασης από τις καταστάσεις, ώστε να βγάλεις μια άκρη με το συναισθηματικό σου χάος. Ζήτημα 2ο: Ναι, μερικές φορές το μόνο κριτήριο για να συνεχίσουμε μια σχέση ή συνεργασία είναι το εξής απλό: «Περνάω καλά αυτή τη στιγμή;». Περνάς;