Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αυτές τις μέρες είναι λογικό να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Δεν είναι ότι έχουν μεταβληθεί ριζικά οι συνθήκες. Είναι που θες να είσαι έξω στον κόσμο και να περνάς καλά κι οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν. Και εκπέμπεις τόση ζωντάνια που δεν μπορείς να προφασιστείς και τον/την άρρωστο/η. Γκαντεμιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σε βλέπω να ξυπνάς φορτισμένος/η σήμερα και έτοιμος/η για καυγά ή γκρίνια! Σε παρακαλώ μην στραπατσάρεις την εικόνα σου στη δουλειά πάλι. Ξέσπασε μόνο μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν αρκετά καλά για να μην σε βρίσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Τώρα που έρωτας δεν είναι η υπέρτατη ανάγκη (μπορείς να με λες και Κρόνο στο ζώδιο σου) αλλά ένα καταπληκτικό διάλειμμα όταν προκύπτει, βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι αλληλοσυγκρουόμενες πτυχές του που δεν έβλεπες όσο ήσουν σε ρομαντική φάση. Έτσι είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως κάθε φορά που αξιώνεις σταθερότητα χάνεις πολύ από τον ενθουσιασμό σου και αντίστροφα. Αχ και δεν είσαι από τα αγόρια/κορίτσια που τους αρέσουν τέτοιου είδους συμβιβασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Για τελευταία φορά (αρκεί να πείσεις και τον εαυτό σου γιʼ αυτό, έτσι;) θα δώσεις τόπο στην οργή και θα ξεπαγώσεις τις σχέσεις με κάποιο/α συγγενή σου ή ένα/μια καλό/ή φίλο/η. Αφού δεν μπορείς τις έχθρες και το ξέρεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, είναι σημαντικό σήμερα να ξεκουράσεις και να περιποιηθείς το σώμα και το μυαλό σου. Οπότε μην αναλωθείς σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή με τους συνεργάτες σου και μην πιέζεσαι να τα προλάβεις όλα στο μισό χρόνο. Ήπιοι ρυθμοί σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Όταν τα χείλη σου δεν φιλάνε όπως πρώτα και το μυαλό σου δεν συναρπάζεται όπως παλιά, κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφο σου. Αν ξέρεις τι είναι αυτό προσπάθησε σήμερα κιόλας να δεις αν λύνεται. Αν δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ίσως και να έχει περάσει η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα δεδομένα...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μα να θες να μελαγχολήσεις και να μην σʼ αφήνουν; Και πολύ καλά σου κάνουν Ιχθύ. Αμάν πια μʼ αυτή την βαρυθυμία σου! Πως ακριβώς περιμένεις να σου φανεί ενδιαφέρουσα η ζωή αν είσαι συνέχεια κλεισμένος/η μέσα συνειδητά αποκλείοντας το αναπάντεχο απʼ τη ζωή σου! Καλά σου κάνουν λοιπόν και σε τραβάνε με το ζόρι – έχουν την έγκριση του αστρολόγου σου.