Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μερικές φορές είναι τα πολύ απλά πράγματα που μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της μέρας μας. Ένα πρωινό όπως το θες ή να πιεις με ηρεμία την πρώτη γουλιά του καφέ σου και να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως δεν θα ασχοληθείς με προβλήματα άλλων. Αυτά μπορούν να περιμένουν από αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Φυσικά και θα ήθελες να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολικές σκοτούρες στη δουλειά, τις εντάσεις και τις εκρήξεις των συναδέλφων σου, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η ρουτίνα αποδεικνύεται τόσο βαριά που σε πλακώνει σαν βράχος.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έλα τώρα, αφού το ξέρεις καλά το παιχνιδάκι με τις μάσκες και σε ιντριγκάρει κιόλας. Εξωτερικά συμπεριφέρεσαι σαν το πιο κοινωνικό πλάσμα της πόλης, με την άνεση και τη γοητεία ενός λαμπερού προσώπου. Μέσα σου όμως η ανοικοδόμηση και οι μεταστροφές των θέλω σου συνεχίζονται απρόσκοπτα. Όλους μπορείς να τους ξεγελάσεις, όχι όμως και τον αστρολόγο σου...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το να προσπαθήσει κάποιος/α να σε κοντράρει σήμερα στην επικοινωνία, την ταχύτητα σκέψης και τις ατάκες είναι σαν να προσπαθεί να επιβιώσει από μετωπική σύγκρουση με τριαξονικό. Καμία τύχη λέμε… Άντε Ζυγέ, πάρε τα πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μπορεί να μην φημίζεσαι για έκδηλο φανατισμό ή για υστερικό εγωκεντρισμό αλλά αυτές τις μέρες η υπομονή σου εξαντλείται με τόσο ταχείς ρυθμούς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος/η με την ανθρώπινη βλακεία, που ξεσπάς σε χρόνο ντέ τε! Μήπως να μην χαλάς τόσο την ζαχαρένια σου για ανοησίες που υφίστανται από καταβολής της ανθρωπότητας;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μια σου και μια μου – αυτό πρέπει να είναι το δόγμα σου τις επόμενες μέρες για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υποχωρούσες εσύ για ένα διάστημα; Καιρός να κάνουν οι γύρω σου μερικές (έστω μικρές) υποχωρήσεις για να νιώσεις κι εσύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Είναι πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι πως κουβαλάς πάνω σου ενέργεια σε μέγεθος βόμβας μεγατόνων και να μην ξέρεις προς τα πού να την διοχετεύσεις. Σήμερα σίγουρα είσαι ανεξάντλητος/η στο χώρο εργασίας σου και μαζί με όσες υποχρεώσεις καταφέρεις να κλείσεις, θα ανοίξεις και μερικούς καυγάδες. Μαζί με τα ξερά θα καούν και μερικά χλωρά, τι να κάνουμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μερικές φορές η δουλειά αποδεικνύεται τόσο απαραίτητη όσο και η αναπνοή σου. Και δεν είναι μόνο το ότι σε κρατάει μακριά από σκέψεις και άγχη, αλλά ότι μπορείς να αντλήσεις από αυτή μια αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση που σε κάνει να λάμπεις!