Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) - με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ακόμη και στους/στις Σκορπιούς επιτρέπεται να αισθάνονται κάποιες μέρες αποπροσανατολισμένοι/ες και δίχως ίχνος ικανοποίησης από την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Όμως απαγορεύεται να το δείχνεις όταν βρίσκεσαι εκεί έξω και εργάζεσαι, διαπραγματεύεσαι, φλερτάρεις, κάνεις έρωτα. Δεν θα γίνεις Ιχθύς ξαφνικά, μου το υπόσχεσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;