Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας



Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα βορειοανατολικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ... υπάρχει και πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά των υπολοίπων ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουον δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος και μονό το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Το βραδύ στο βόρειο Ιόνιο θα συννεφιάσει.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί 4 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στην Κρήτη δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι το μεσημέρι. Στα νότια γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 28 και στα νοτιά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.