Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σαμαράς: "Στηρίζουμε τον Τατούλη γιατί πίστεψε στο όραμα του για την Πελοπόννησο"

Την ανποιχτή στήριξη του προς τον Πέτρο Τατούλη, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας με όσα είπε από την Τρίπολη, όπου έκανε την πρώτη του προεκλογική ομιλία.


Αναλυτικότερα ανέφερε: "Δείτε στην Πελοπόννησο, πόσες ευκαιρίες έχουμε. Πόσες καλλιέργειες που κατακτούν ήδη τις διεθνείς αγορές. Οι καινούργιες υποδομές που δημιουργούνται θα αλλάξουν την μοίρα αυτού του ευλογημένου τόπου. Σήμερα είναι σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια που φτάνει το 1 δις ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα υποδομών που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο. Μιλάω για μεγάλους άξονες όπως το Τρίπολη-Άστρος, το Φιλιατρά-Πύλος, το Ριζόμυλο-Κορώνη. Βρίσκονται όλοι οι άξονες σε εξέλιξη και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2016.

Η κατασκευή ανατολικού παραλιακού άξονα Πελοποννήσου είναι προτεραιότητες και δικές μας και του Πέτρου Τατούλη. Δεν ήμασταν μαζί, αλλά τον είδα το πόσο βαθιά και με σύστημα πίστεψε στην περιφερειακή ανάπτυξη και το απέδειξε.

Γι' αυτό και εμείς τον στηρίζουμε! Δεν ήμασταν μαζί, αλλά είδαμε πόσο πολύ πίστεψε στο όραμα της Περιφέρειας", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αντώνη Σαμαρά".
http://www.arkadiapress.gr/