Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Μετά τα τελικά αποτέλεσμα έτσι όπως διαμορφώθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ArcadiaPortal σας ενημερώνει για την σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβούλιο Πελοποννήσου έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά την καταμέτρηση των ψήφων.
Η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη θα έχει 31 έδρες, η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» του Οδυσσέα
Βουδούρη  9 έδρες, η παράταξη «Πελοποννησιακή Συνεργασία» του Γιώργου Δέδε 4 έδρες, από 2 έδρες θα έχει η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Γόντικα, η παράταξη της Πελοποννήσου με τη Χρυσή Αυγή του κ.Δολτσιανιάδη και από 1 έδρα αυτή των παρατάξεων των Οικολόγων, της Ανταρσίας και του Γιάννη Μανώλη Πελοποννησιακή Ένωση.
Αναλυτικά τα ονόματα για από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος»
Στην Αρκαδία και την παράταξη του κ. Τατούλη εκλέγονται οι πέντε πρώτοι σε σταυρούς ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Κατσίρης, η Κλειώ Παπαντωνίου- Κορώνη και ο Γιώργος Μπακούρης.
Στη Μεσσηνία εκλέγονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι: ο Περικλής Μαντάς, η Αντωνία Μπούζα, η Ντίνα Νικολάκου, ο Άγγελος Χρονάς και ο Απόστολος Γκούνης.
Στη Λακωνία εκλέγονται  7 περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Ηλίας Κανελλάκης, Χαράλαμπος Σκούρος, Γιάννης Τζεφεράκος, Σταματική Μπελεγρή, Γιάννης Μπουκουβάλας, Παναγιώτης Καρράς, Ηλίας Στρατηγάκος.
Στην Αργολίδα εκλέγονται 6 περιφερειακοί σύμβουλοι οι:  Βασίλης Σίδερης, Φάνης Στεφανόπουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Γιάννης Σαρρής και Αναστάσιος Τζανής.
Στην Κορινθία εκλέγονται 8 περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Κώστας Λέγγας, Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Αθανάσιος Γκίκας, Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αλέξιος Αλεξόπουλος.
Από την παράταξη του κ. Βουδούρη εκλέγονται:
Στην Αρκαδία ο Τάκης Γατσόπουλος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης) και ο Παναγιώτης Γκανάς.
Στη Μεσσηνία εκλέγονται ο ίδιος ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πατσαρίνος και η Γιώτα Κοζομπόλη.
Στη Λακωνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Χρυσαδάκος.
Στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρήλος και στην Κορινθία ο υποψήφιος ανιτπεριφερειάρχης Θεοφάνης Κουρεμπές.
Από την παράταξη του κ.Δέδε εκλέγονται ο ίδιος στην Κορινθία και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μαριλένα Σούκουλη.
Από την παράταξη Γόντικα εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και ο Βαγγέλης Γούργαρης στην Αρκαδία.
Στην Αργολίδα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς και στη Μεσσηνία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς.
Από την παράταξη Δολτσιανιάδη εκλέγεται ο ίδιος στη Μεσσηνία και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθ. Χουρσαλά.
Τέλος στη Μεσσηνία εκλέγονται οι:  Δήμητρα Λυμπεροπούλου από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Παναγιώτης Κάτσαρης από την Ανταρσία στο Μωριά και από την Πελοποννησιακή Ένωση ο Γιάννης Μανώλης.