Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, ναι, ξέρω... Είσαι νεός/α, ελεύθερος/η κι ωραίος/α. Θες να περνάς καλά, δεν θες δεσμεύσεις αυτή την περίοδο και αν μπορείς να περνάς όλη τη μέρα εκτός σπιτιού θα το έκανες με αγαλλίαση. Έλα όμως πως δεν μπορείς να αποφύγεις την πραγματικότητα του εαυτού σου: είσαι πλασμένος/η για έρωτα και όχι για περιπέτειες της εβδομάδας. Κι είσαι πάντα πρόθυμος/η να πιστέψεις όποιον/α κάνει έστω νύξη πως μπορεί να σου τα προσφέρει...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Επικοινωνιακές ικανότητες στο φουλ και ταχύτητα σκέψης άνω του συνηθισμένου. Αν έχεις σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις να κάνεις με συνεργάτες/φίλους δρομολόγησε τις άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ας σοβαρευτούμε λίγο. Προφανώς και είναι σημαντική η καριέρα σου και ναι, είμαστε πολλοί που δουλεύουμε ακόμη και Σαββατοκύριακα για να τα βγάλουμε πέρα. Όμως το να περιμένεις από την επαγγελματική επιτυχία να γιατρέψει τις ερωτικές πληγές είναι σαν προσπαθείς να ράψεις πουλόβερ με ατσάλινη κλωστή…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, πράγματι δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιάζεις από την αρχή σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου, με το παρελθόν να παραμονεύει σε κάθε γωνία σαν μπαμπούλας. Όμως είναι αναζωογονητικό να κάνεις όνειρα που ξέρεις πως ανήκουν σε εσένα και μόνο. Γλυκιά κούραση, ανεκτή αναμονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ωχ μωρέ! Δεν κουράστηκες να συζητάς με φίλους ξανά και ξανά για τα λάθη που έκανες σε προηγούμενες σχέσεις; Μια τέτοια επαναλαμβανόμενη διαδικασία γιγαντώνει στο κεφάλι σου μερικές λάθος επιλογές, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικές λάθος επιλογές! Όλοι κάνουμε τέτοιες. Get over it! Σήμερα κιόλας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Υπάρχει σχεδόν ανησυχητική κινητικότητα στο εργασιακό περιβάλλον και αβεβαιότητα ως προς τις εξελίξεις. Ίσως γιʼ αυτό έχεις ανοίξει όλους τους διαύλους επικοινωνίας και αναθερμαίνεις επαγγελματικές επαφές. Όμως μην παρατήσεις ακόμη την προσπάθεια στο χώρο που βρίσκεσαι. Τα πράγματα μπορεί και να μην είναι όπως δείχνουν και είναι κρίμα να τα εξωθήσεις σε άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Έχεις μάθει πια νʼ αναγνωρίζεις τα εσωτερικά προμηνύματα: πλησιάζει ο καιρός που θα επιβάλλεις ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και σʼ οικονομικές/επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως μʼ αυτή τη δαιμονισμένη σου ανάγκη για ταχύτατες αλλαγές, σε προειδοποιώ ειδικά για σήμερα: μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Εγώ θα επιμένω μέχρι να σου αποτυπωθεί έστω και ψυχαναγκαστικά. Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν αποφασίζεις να πεις στον εαυτό σου: "Αξίζουμε για τόσο! Από εκεί κάτω δεν ασχολούμαστε!". Τότε καταφέρνεις να είσαι έξω στον κόσμο, να διασκεδάζεις και να λάμπεις χωρίς να σκέφτεσαι ανθρώπους που σε απέρριψαν ή σε πλήγωσαν. Δεν έχεις μάθει πια πως κάποιος/α που είναι ενήλικας και παραμένει αναίσθητος/η δεν πρόκειται ν' αλλάξει επειδή εσύ το επιθυμείς;