Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 1 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας... Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Να πιεις ώσπου να νιώσεις πως ξεχνάς την ρουτίνα σου (Να μην οδηγείς όμως!!), 2) Να γκρινιάζεις για την ακαταστασία των πιατικών και των υπόλοιπων αντικειμένων στο σπίτι, 3) Να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και απαγορεύεται: Να οδηγείς! Στο ξανάπα νομίζω.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Η νύχτα σου να τελειώνει το επόμενο πρωί... 2)...με καλή παρέα σε ένα καλό στέκι της πόλης σου... 3)... και να πάρεις σπίτι σου εκείνον/η που ονειρεύεσαι μια νύχτα μαζί του/της. Και απαγορεύεται: Να κάνεις τα παραπάνω έχοντας πιεί σε σημείο καταστολής κάθε εγκεφαλικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Τίποτα/Κανείς δεν μπορεί νʼ αναγκάσει έναν/μια Παρθένο να παρεκκλίνει από την επίλυση ενός προβλήματος του/της - για να έχει υπάρξει πρόβλημα σημαίνει πως κάπου έκανες λάθος και όλοι ξέρουμε πόσο τα σιχαίνεσαι αυτά. Συνεπώς στην ερώτηση «Οικονομικές δυσκολίες;» σήμερα η απάντηση είναι: «Δεν μʼ έχετε δει να δουλεύω όσο μπορώ!».

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο είμαι καλός/η και είμαι μ****ας. Αυτό μάλλον μερικοί/ες στενοί/ες σου συνεργάτες/συνεργάτιδες σου δεν λένε να το καταλάβουν και επιμένουν να ζουν στην νιρβάνα πως σʼ έχουν του χεριού τους. Για πόσο θα το ανεχτείς ακόμη είπαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σε παρακαλώ βάλε το μυαλό σου σε λήθαργο για τις επόμενες μέρες κι άσε το σώμα σου να περνά τα μηνύματα εκ μέρους. Ναι, αν είσαι σε σχέση απόλαυσε τον/την με όλες τις αισθήσεις σου. Αν όχι, θυμήσου πόσο προκλητικός/η και γοητευτικός/η είσαι όταν ΔΕΝ σκέφτεσαι (που για εσένα είναι συνώνυμο του παραλογίζεσαι)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.