Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνεδρίασε η εκλογική επιτροπή της δημοτικής κίνησης Άργους - Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»






















 Την Πέμπτη 24.4.14, συνεδρίασε η εκλογική επιτροπή της δημοτικής κίνησης Άργους - Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» με τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Νικητόπουλου. Εκφράστηκε η ομόθυμη θέληση και η κοινή προσπάθεια όλων για την διαμόρφωση του πιο αξιόμαχου συνόλου υποψηφίων του συνδυασμού μας.

Μέχρι το τέλος της προθεσμίας κατάθεσης των συνδυασμών, εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να παρουσιάσουμε στην τοπική μας κοινωνία τους υποψηφίους μας, στο πρόσωπο των οποίων οι συνδημότες μας θα αναγνωρίσουν τους πιο ανιδιοτελείς, τους πιο άξιους συνδημότες μας, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τα δημοτικά μας πράγματα.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Η εκλογική αυτή μάχη στο δήμο μας θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Γνωρίζουμε ότι οι συμπολίτες μας, με τα αλλεπάλληλα μνημόνια, είναι αποκαμωμένοι από την καταστροφή την οποία βιώνουν στην οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή. Ακόμα γνωρίζουμε τους μηχανισμούς οι οποίοι επηρεάζουν την συνείδηση και την εκλογική συμπεριφορά ανθρώπων σε απόγνωση, των ανέργων, των επαγγελματιών και εμπόρων που βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας, των αγροτών οι οποίοι δεν βγάζουν το κόστος παραγωγής. Πιστεύουμε όμως πως η ανάγκη και η θέληση των ανθρώπων για δημοκρατική ανατροπή στα δημοτικά μας πράγματα, είναι υπέρτερη από τα ρουσφέτια, τις ανέξοδες υποσχέσεις, τις πελατειακές σχέσεις ή τους προσωπικούς εκβιασμούς.

Απευθυνόμαστε σε κάθε συμπολίτη καλής θέλησης ζητώντας του να στηρίξει την δημοτική μας κίνηση. Στην κοινή μας προσπάθεια έχουν θέση συνδημότες μας, τους οποίους δεν ενώνει η πολιτική ένταξη ή η πολιτική καταγωγή, αλλά η συμφωνία στο πρόγραμμα και τις αρχές του «Άλλου δρόμου». Μοναδική «εξάρτηση» μας είναι η υπηρέτηση του κοινού μας σκοπού. Όλοι γνωριζόμαστε καλά στο δήμο μας και καλό είναι κάποιοι να μην παριστάνουν τον «ανεξάρτητο».

Στόχος μας να επικοινωνήσουμε με κάθε συνδημότη μας, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό του τεράστιου δήμου μας.



Αισιοδοξούμε και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοτών μας.