Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Οι επόμενες μέρες απαιτούν να έχεις θράσος και να είσαι άμεσο/η και θαρραλέο/α. Στις ερωτήσεις της μορφής «Τι προτιμάς;», η απάντηση σου πρέπει να είναι «Τα θέλω όλα!». Εκπτώσεις τέλος. Καλές μάχες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Χρήμα, εξασφάλιση, οικονομική συνέπεια… Ακόμη κι αν αισθάνεσαι στην εργασία σου πιο σταθερός/η και από αιωνόβιο δέντρο, αποκλείεται να μην στροβιλίζουν αυτές λέξεις γύρω από το μυαλό σου τελευταία. Πρόσθεσε στην εξίσωση και την ανάγκη σου να αποκτήσεις νέα όνειρα και στόχους και αρχίζει και περιπλέκεται η σημερινή μέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται να είσαι πιο ρεαλιστικός/η και πρακτικός/η από Παρθένο, να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου στο παρόν και να μην σηκώσεις κεφάλι μέχρι να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Όμως έλα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μέλλον και τα όνειρα που ακόμη περιμένουν στην αναμονή προς εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Δεν υπάρχει πιθανόν καλύτερος τρόπος να προκαλέσεις κάποιον/α που σε κρατάει σε απόσταση (ερωτικής) ασφάλειας απʼ το να του/της αποδείξεις έμπρακτα πως δεν πρόκειται να είσαι στο εξής η εύκολη λύση του/της. Πως; Απόδειξε του/της πως η κοινωνική σου ζωή δεν εξαρτάται μόνο απʼ αυτόν/η. Και που ξέρεις, οι νέες παρέες ίσως και να είναι πιο ενδιαφέρουσες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Πρόσεξε λίγο αυτό το διήμερο με ποιον/α περνάς το χρόνο σου και κυρίως ποιον/α είσαι έτοιμος/η να βάλεις στο κρεβάτι σου γιατί ο ίδιος άνθρωπος που το σήμερα σε συναρπάζει αύριο μπορεί να σε φέρει στα όρια της παράνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Καιρός να επανέλθει στο προσκήνιο ο «δεν χαρίζω κάστανο, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, καλά θα κάνεις να κρατάς τις αποστάσεις σου» εαυτός σου. Ειδικά αν μερικοί/ες θεωρούν απολύτως δεδομένη τη φιλία σου και την παρουσία σου δίπλα τους για κάθε χαζό πείσμα που τους/τις απασχολεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι σχέσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια σπουδή στα λάθη και τις ανασφάλειες. Κι ενώ εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα να αποδεχτείς αυτή την πραγματικότητα, ο/η σύντροφος σου ή οι φίλοι σου περιμένουν να έχεις μια τέλεια συμπεριφορά απέναντι τους. Αν και η ανατροφή σου δεν σου επιτρέπει να τους πεις που να την βάλλουν την τελειότητα τους, μπορούν να μιλήσουν οι πράξεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Θες να μιλήσουμε για χρήματα ή πονάει το θέμα; Καλά δεν θα επεκταθώ πολύ. Άλλωστε για καλό λόγο θα σʼ απασχολούσα. Είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες επιτέλους να ξεκολλήσει ένα επαγγελματικό σχέδιο που υπολόγιζες να στηριχτείς οικονομικά πάνω του ή να προκύψει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Ανοιχτές κεραίες Υδροχόε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μέσα στις επόμενες μέρες καλείσαι να αποδείξεις στον εαυτό σου πως ευτυχία και ελευθερία σκέψης/δράσης πάνε πακέτο για εσένα! Πάλι θα βρεθούν καλοθελητές (είτε λέγονται φίλοι, είτε σύντροφος, είτε συνεργάτες) που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κήρυγμα για το πώς πρέπει να ζεις… Ρε δεν πάνε να δουν κανένα ψυχίατρο λέω εγώ!