Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, σήμερα απέφυγε την οποιαδήποτε εμπλοκή σε συζητήσεις ή εντάσεις ανάμεσα σε συνεργάτες σου, ειδικά αν δεν σε αφορούν και καλείσαι να παίξεις το ρόλο του διαιτητή. Σκύψε το κεφάλι, κλείσε τον κόσμο απ' έξω και κάνε τη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται τελικά είναι ικανό να σμπαραλιάσει την ηρεμία σου, τη διάθεση, το ζεν σου και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον για το βράδυ παίζει τίποτα ή πάλι μέσα;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μόνο δουλειά για το επόμενο διήμερο; Υποχρεώσεις με συγγενείς ή σχετικές με την εργασία σου; Όπως και να έχει αποκλειστικά χαλάρωση και ηρεμία δεν πρόκειται να παίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, είναι επικίνδυνη σήμερα η επαναστατική σου διάθεση κόντρα στην καθημερινή εργασιακή ρουτίνα σου. Συγκεντρώσου σε παρακαλώ γιατί οι καλοθελητές που θέλουν να σε υποσκάψουν στο γραφείο δεν είναι και λίγοι!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, μην προσπαθείς να εξηγήσεις τι έχει πιάσει σήμερα τον/την σύντροφο σου ή/και τους/τις φίλες σου και συμπεριφέρονται σαν να έχουν καταπιεί πέντε κιλά ξύδι. Αντί να εκνευριστείς και να αρχίσεις να φωνάζεις κράτα τις αποστάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, αν το ερωτικό σου ενδιαφέρον ή ένας/μια καλός/η φίλη σήμερα, για ανεξήγητο λόγο, κλείσουν τα κινητά και δεν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, δεν χρειάζεται να πάθεις πανικό. Λες και πάντα επιλέγεις τους πιο συγκροτημένους ανθρώπους για να έχεις κοντά σου και τώρα αυτή η συμπεριφορά σε ξενίζει...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μπορεί να νιώθεις πως ο έρωτας έχει γίνει μια παρτίδα σκάκι στην οποία το Ρουά ματ είναι δύο κινήσεις μακριά και δεν μπορείς να κάνει κάτι! Μπορεί ακόμη να σκέφτεσαι πως μοιάζει με ναρκωτικό που όταν το παίρνεις σε φτιάχνει και όταν σου λείπει σε ξενερώνει οικτρά. Κι έτσι να έχουν τα πράγματα, είναι λόγος αυτός να κάθεσαι σπίτι και να μελαγχολείς λες και είσαι Ιχθύς; Καλά το φαντάστηκα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, καλά κάνεις μέρες σαν κι αυτή και αποκλείεσαι, προστατεύοντας τους αγαπημένους σου από εσένα - ειδικά όταν σε πιάνει αυτή η αίσθηση πως είσαι παντοδύναμος/η ή πρέπει όλοι να συμφωνούν μ' εσένα, μπορείς να φτάσεις τους άλλους στα όρια τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, επειδή οι αντοχές του μυαλού σου σήμερα θα είναι μάλλον πεσμένες και δεν μπορείς να σε φορτώνουν με περιττές πληροφορίες, δείξε από το πρωί σ' όσους ανήκουν στον άμεσο κύκλο σου ότι δεν σηκώνεις και πολλά πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, με την αυτοεκτίμηση σου να μπαλατζάρει σε ανύποπτους χρόνος από το ζενίθ στο ναδίρ και πάλι πίσω, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις σημαντικές συναντήσεις, συνομιλίες ή επαγγελματικά ραντεβού. Όχι, καμιά δικαιολογία δεν είναι απαγορευτική, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, προστάτεψε σήμερα το πορτοφόλι σου από κάθε παρόρμηση για αγορές, έξοδα, δώρα. Θα είναι αφόρητα δύσκολο να συγκρατηθείς αν ξεκινήσεις σπαταλάς, να το θυμάσαι...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξεκινάς κάθε σχέση (είτε φιλική, είτε ερωτική) με την πεποίθηση πως ο/η απέναντι θέλει με κάθε τρόπο να αγαπηθεί. Κι εκεί είναι που την πατάς κι ανοίγεσαι ακαριαία. Και μετά τι γίνεται; Ο/Η άλλος/η αρχίζει να σε ελέγχει γιατί ξέρεις τις αδυναμίες σου. Αυτές τις μέρες, σε οποιαδήποτε σχέση, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Όλα είναι υπό αίρεση και συζήτηση. ΟΚ?