Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η Παγκόσμια ημέρα Τένις στο Athlisis Tennis Club

  Ένα Τενιστικό Πάρτυ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τένις για το 2014 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.
Καλεσμένοι στην όμορφη αυτή γιορτή οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας από την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στην Δαλαμανάρα και για περίπου 3 ώρες έπαιξαν πόντους με τα παιδιά των παιδικών σχολών του Athlisis και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ στα ειδικά διαμορφωμένα "κόκκινα" και "πορτοκαλί" γήπεδα. Τις παιδικές σχολές του Athlisis εκπροσώπησαν περίπου 30 παιδιά του mini tennis και των τμημάτων αναψυχής, τα οποία έκαναν νέους φίλους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.
Ταυτόχρονα με τα παιχνίδια στο γήπεδο οι μικροί μας φίλοι πέρασαν δημιουργικά τον χρόνο τους ζωγραφίζοντας στον ΚΗΠΟ του club με πηγή έμπνευσης φυσικά .. το τένις. Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων σε όλα τα παιδάκια και η ημέρα έκλεισε με την επίσκεψη μικρών και μεγάλων στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και στο Ψηφιακό Περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου παρακολούθησαν ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο.
Το World Tennis Day Festival ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στην ΤΡΙΠΟΛΗ, καθώς παιδιά πράσινου επιπέδου (επίλεκτα παιδιά 8-10 ετών) 12άρια και 14άρια των παιδικών σχολών του Athlisis Tennis Club ανταπόδοσαν την επίσκεψη για φιλικές αναμετρήσεις και επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο της Τρίπολης.

Η διεύθυνση του Athlisis Tennis Club και το προπονητικό team συγχαίρει όλους του μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες για την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία και την άψογη συμπεριφορά. Επίσης, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, ειδικά την ομάδα της ΑΕΚ που ταξίδεψε από την Τρίπολη και προσωπικά τους προπονητές της Παπαδόπουλο Γιώργο και Ψυχογιό Αντώνη, για την άψογη φιλοξενία το πρωινό της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης.