Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ίσως νιώσεις το στομάχι σου να δένεται κόμπος όταν περάσεις το κατώφλι της εισόδου για το γραφείο ή όταν εμφανιστείς πάλι μπροστά στον περιπτερά ζητώντας εφημερίδα αγγελιών για να συνεχίσεις την αναζήτησή σου για δουλειά. Τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν πρέπει να πάρεις μερικά μαθήματα αυτή την περίοδο, αυτά αφορούν: 1) να αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να εξηγήσεις τη ζωή μόνο με θεωρίες και τη λογική και 2) να καταλάβεις πως έρωτας σημαίνει ότι θα στραπατσάρεσαι συναισθηματικά προσδοκώντας μερικά διαλείμματα απόλαυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όσο και να προσπαθείς να εξηγήσεις σε κάποιους/ες συναδέλφους σου πως οι αποφάσεις και οι επιλογές τους έχουν συναγωνίζονται ευθέως σε βλακεία αντίστοιχες αποφάσεις του George Bush του νεότερου, δεν θα πετύχεις. Μη χαλάς τζάμπα τη ζαχαρένια σου μωρό μου...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν συστηματικά προσπαθείς να εκφράζεις με δύναμη τις απόψεις και τα θέλω σου τότε τις επόμενες μέρες θα βιώσεις μια αίσθησης καθαρισμού και εξαγνισμού από συμπεριφορές του παρελθόντος. Αν όμως δεν το έχεις πετύχει ακόμη, τότε σε περιμένει άγχος, πεσμένη ζωτικότητα και μια αίσθηση πως είσαι εγκλωβισμένος/η στη συνήθεια χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Έλα μην παραπονιέσαι. Πρέπει να μάθεις πως η ζωή θέλει και τόλμη εκτός από αντοχές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Έχεις κάνει πλέον το ψυχολογικό δρομολόγιο από τον παράδεισο στην κόλαση κι από την αμφιβολία στην ελπίδα μια καθημερινή διαδρομή ρουτίνας. Ναι, εντάξει είναι λυτρωτικό όταν βρίσκεσαι ξανά στον παράδεισο, όμως μήπως πρέπει να επανέλθει στο πρόγραμμα και λίγη ουσιώδης κοινωνική ζωή; Σήμερα το βράδυ τι κάνεις ας πούμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/πολλές Τοξότες θα γίνεις μάρτυρες σημαντικών αλλαγών στην εργασιακή τους πραγματικότητα. Είτε γιατί πλέον αποκτάς ένα πιο αιχμηρό και ειλικρινές βλέμμα, είτε γιατί προβληματικές σχέσεις με προϊσταμένους ή/και συναδέλφους φτάνουν στο τέλος τους, το σίγουρο είναι ένα: η σκιά της ανασφάλειας φεύγει από πάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ίσως εκπλαγείς πόσο εύκολα θα σου βγαίνει σήμερα να υπερασπίσεις και να κολακέψεις τον εαυτό σου. Βλέπεις μέσα στο άγχος να τα κάνεις όλα σωστά και στην ώρα τους συνήθως ξεχνάς πως σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το δυνατό σου χαρτί. Εκμεταλλεύσου το αντί να το κρατάς συνέχεια για μια ώρα ανάγκης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να φέρουν: 1) Κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων (είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως τελειώνουν), 2) απεξάρτηση από την ανάμνηση μιας σχέσης που σε στοιχειώνει, 3) αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες, 4) σεξ χωρίς ανασφάλειες. Σου ακούγεται τίποτα από αυτά κακό; Α, έλεγα...

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ένα εκ γενετής πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω είναι η ικανότητα να οργανώνουν το χρόνο τους ώστε να μπορούν να τον ισομοιράζουν ανάμεσα στην ερωτική ζωή (χρόνος με τον/την σύντροφο σου δηλαδή αν είσαι σε σχέση) και την κοινωνική (χρόνος για τους φίλους/ες). Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται και στα δύο, ο προβληματισμός σου χτυπάει κόκκινο. Εκτός κι αν είσαι ελεύθερος/η. Τότε μπορείς εύκολα να πάρεις έναν/μια ομοιοπαθή φίλο/η και να βγείτε να φλερτάρετε σήμερα.