Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τελειώσαμε από σήμερα με την γκρίνια. Ή μάλλον πιο σωστά, σε κούρασε ν' ακούς την γκρίνια των γύρω σου και να μπαίνεις σε ανούσιες συζητήσεις που σε αποδιοργανώνουν. Όποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από τη ζωή του καλά θα κάνει να μην σου φορτώνει κι εσένα προβληματισμούς που δεν είναι δικοί σου. Εσύ πηγαίνεις παρακάτω πια. Τέλος!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ξέχνα για σήμερα τις λέξεις: άμυνα, ηρεμία, συζήτηση, συμβιβασμός. Ή θα ζήσεις τη μέρα έντονα, επιθετικά και με διάθεση να δείξεις σʼ όλους/ες πως κανένας/καμιά δεν θα κάνει κουμάντο στη διάθεση και τις απόψεις σου ή καλύτερα να μην σηκωθείς από το κρεβάτι. Δεν είσαι κεραμιδόγατα, Λέων είσαι! Θυμάσαι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

«Ρε δεν με περατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Να πάνε στο διάβολο και τα λεφτά και η αγωνία για το αύριο! Σιγά μην χάσεις και τον ύπνο σου και την υγεία σου για να αγχώνεσαι για κάτι που είναι προγραμματισμένοι να αγαπάνε οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι! Στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις πώς να συντηρείσαι και να επιβιώνεις όταν αυτοί τα βλέπουν όλα σκούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Γι' αυτούς που έχεις πιο κοντά σου, η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης που μπορείς να τους προσφέρεις είναι η ελευθερία τους - να μην πέφτεις στην παγίδα να επιλέγεις για εκείνους/ες όταν βρίσκονται σε δίλημμα. Να το θυμάσαι αυτό τις επόμενες μέρες γιατί κάθε συμβουλή που δίνεις αβίαστα είναι μια θηλιά που δίνει κι εσένα και τον/την άλλο/η με δεσμά εξάρτησης. Και δεν το θες αυτό, πίστεψε με!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε διαφωνίες σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σήμερα αυτός πλημμυρίζει στις σχέσεις με συναδέλφους. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Έχεις δώσει πολλά δικαιώματα στο χώρο εργασίας σου τελευταία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει χαθεί για πάντα η επαγγελματική περσόνα που σε βοήθησε να φτάσεις ως το σημείο που βρίσκεσαι. Από σήμερα κάνε όλη σου την συναισθηματική καταπίεση και ερωτική λειψυδρία, θέληση και τσαμπουκά στον χώρο εργασίας σου!