Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η ζωή χωρίς τον έρωτα μοιάζει σαν μια συμφωνική ορχήστρα χωρίς κρουστά: η μελωδία σίγουρα θα σε μαγεύει και τα πόδια σου θα χτυπούν ρυθμικά στο πάτωμα, όμως θα απουσιάζει αυτή η έκρηξη που μπορεί να εκτινάξει από τη θέση σου. Τις επόμενες μέρες οι πιθανότητες να γίνεις στόχος του ερωτικού ενδιαφέροντος κάποιου/ας εκεί έξω είναι αυξημένες. Μια συμβουλή: μην δείχνεις πόσο ανάγκη έχεις να νιώσεις ερωτεύσιμος/η, είναι η συνταγή της καταστροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μια γουστάρεις, μια ξενερώνεις. Μια θες εξόδους, μια θες απομόνωση. Και μέσα σʼ αυτή την συναισθηματική αναμπουμπούλα υπάρχει κι ο φόρτος εργασίας. Πότε θα δώσεις μια μούντζα σε όλα και θα πάρεις τα βουνά δεν ξέρω..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σε καταλαβαίνω Παρθένε όταν λες πως δεν θες πια θυελλώδεις σχέσεις που καταλήγουν σε ένα απόλυτο πουθενά και λόγια παχιά για αιώνιες αγάπες. Θέλεις έναν άνθρωπο που για αρχή θα πιστεύει στις δυνατότητες σου και δεν θα κρίνει τις επιλογές σου. Και κάποιες φορές τσαντίζεσαι τόσο πολύ που δεν εμφανίζεται ή που δεν μπορείς να τον/την κερδίσεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η διαφοροποίηση του τρόπου σκέψης σου σε σχέση με τις αποδεκτές νόρμες της κοινωνίας/των ανωτέρων σου/των γονιών σου, που γνωρίζεις κι ακολουθείς για πολλά χρόνια, δεν είναι η συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Όμως μπορείς να σκεφτείς για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό πιο μετά. Για την ώρα οφείλεις να συγκρουστείς με όποιον προσπαθεί να καλουπώσει τον προσωπικό σου τρόπο σκέψης με ένα άκαμπτο ιδεολογικό μπετόν. Ουστ ρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Λες κι ένας ισχυρός πυρήνα εγκαταστάθηκε στο κέντρο της καρδιά σου και μαγνητίζει γύρω του τις αναμνήσεις κάθε στιγμής που έχεις κουραστεί, προσπαθήσει, πονέσει να μεταδόσεις στους γύρω σου την πεποίθηση σου για τη ζωή (το τρίπτυχο δικαιοσύνη, λογική, επανάσταση) και δεν είδες καμία αλλαγή πάνω τους. Ο εγωισμός είναι ανίκητος Υδροχόε και αυτό ποτέ δεν θα το χωνέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα....