Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία η αποκριάτικη βραδιά του Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ




















 Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Αθλητικού Ομίλου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ. Φέτος, ήταν ένας διαφορετικός χορός αφού - μετά την μεστή και γλαφυρή ομιλία του Προέδρου κ Αντώνη Λυμπέρη- βραβεύτηκαν διακριθέντες κατά το παρελθόν αθλητές που σήμερα κατέχουν υψηλές θέσεις στην Πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, προπονητές, Διαιτητές και όλοι οι πρώην Πρόεδροι, με πρώτο τον αείμνηστο Βασίλη Καρκαλάτο που ίδρυσε πριν 46 χρόνια την ομάδα.

Με την συνδρομή μιας Ορχήστρας και την παρουσία του προσκεκλημένου γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Ταλιούρη, το κέφι κορυφώθηκε και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι το πρωί.
Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και βοήθησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία του αποκριάτικου χορού. Κυρίως όμως θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και φίλους της Ομάδας που με την αθρόα προσέλευσή τους, έδωσαν κουράγιο και δύναμη σε αθλητές και Διοίκηση να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.
Ο Αθλητικός Όμιλος ΕΡΜΗΣ είναι ένα ζωντανό κύτταρο Αθλητισμού και Πολιτισμού με συνεχή ανοδική πορεία που διέπεται από ήθος, αρχές και αξίες. Διαθέτει - εκτός της ομάδας ποδοσφαίρου - Ακαδημία ποδοσφαίρου, Τμήμα Κολύμβησης και Ακαδημία Χάντμπολ. Παράλληλα συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αιμοδοσίες σε συνεργασία με την Οργάνωση «Δεσμοί Αίματος» και έχει υιοθετήσει τις θέσεις και τις αρχές της UNISEF.