Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Διομήδη

  Με απόλυτη επιτυχία, κέφι και ξεφάντωμα μέχρι τις πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της ομάδας του Διομήδη.

Πλήθος κόσμου, χορηγών, φίλων και φιλάθλων του Διομήδη γέμισαν την αίθουσα του εστιατορίου "Ιφιγένεια" στις Μυκήνες και διασκέδασαν μαζί με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας. Παρόντες στην εκδήλωση του Διομήδη ήταν ο υπουργός ΠΕΚΑ κος Γιάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού κος Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κος Φάνης Στεφανόπουλος και Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κος Φώτης Δαμούλος και ο αντιδήμαρχος Άργους - Μυκηνών κος Δημήτρης Κρίγγος.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας κος Παντελής Χατζηιωάννου, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην περιοχή μας. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ομάδα του Διομήδη και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εκδηλώσεις που προάγει ο σύλλογός μας, με σκοπό την διαφήμιση του αθλήματος της χειροσφαίρισης.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με πολλά πλούσια δώρα τα οποία προσέφεραν οι χορηγοί της ομάδας μας, αλλά και πλήθος επιχειρήσεων της Αργολίδας. Η διοίκηση του Διομήδη ευχαριστεί θερμά όλους για την συμμετοχή τους στον αποκριάτικο χορό και για την προσφορά των δώρων.