Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σε τι «χρησιμεύει» η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

love

 
Κάθε χρόνο γίνεται η ίδια ακριβώς συζήτηση.
Οι μισοί τάσσονται υπέρ και τηρούν τα έθιμα «καρδούλες, αρκουδάκια, λουλούδια» και οι άλλοι μισοί αμφισβητούν, κοροϊδεύουν, παθαίνουν αλλεργία. «Γιατί να γιορτάζουμε τη μέρα αυτή;», «Είναι ξενόφερτη συνήθεια», «Εμείς δεν έχουμε Άγιο-Βαλεντίνο». Λες και η μόνη συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει είναι αυτή.

Τέλος πάντων, επειδή εμείς δεν είμαστε τον άκρων και μας αρέσει να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, σκεφτήκαμε να αναφέρουμε μερικούς λόγους που δικαιολογούν κατά κάποιο τρόπο τη μανία αυτή:
  • Αρχικά, είναι κάτι που θέλοντας και μη σπάει τη ρουτίνα μας.
  • Είναι μια ευκαιρία να πούμε ένα σ΄αγαπώ, μια καλή κουβέντα στο σύντροφό μας αλλά και στα άτομα που αγαπάμε.
  • Όπως σε επετείους, γιορτές, γενέθλια, το σεξ είναι must. Μπορεί να είμαστε υπερβολικές αλλά όλοι ξέρουμε πως έχει μια δόση αλήθειας.
  • Μπορεί να πέσετε στο πειρασμό να κάνετε ένα δώρο στον αγαπημένο σας. Ακόμα για πλάκα μεταξύ σας και να είναι κάτι συμβολικό, η κίνηση μετράει. Θα γελάσετε, θα το σχολιάσετε, θα έρθετε πιο κοντά.
  • Μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες. Αν είστε χρόνια μαζί η μέρα των Ερωτευμένων μπορεί να σας κάνει να θυμηθείτε τα παλιά, τότε που πρωτογνωριστήκατε. Ξετρυπώστε φωτογραφίες, ανοίξτε και ένα μπουκάλι κρασί και γιορτάστε αγκαλιά.
Και αν πάλι δεν συμφωνείτε για τα παραπάνω, κάντε υπομονή μια μέρα είναι θα περάσει.